Wrap Up – September 2023

Wrap Up – September 2023

Wederom heb ik weer een aantal boeken gelezen afgelopen maand! Het zijn er in totaal 4. Hoeveel boeken hebben jullie in september gelezen?

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken


Klok van Seizoenen – Claudia Boon Beoordeling: 4/5 sterren

Klok van Seizoenen is een spannend, geheimzinnig en intrigerend verhaal over Merel die in Herfstwijk woont en daardoor nog nooit sneeuw heeft gezien, bloemen heeft geroken en warme zon heeft gevoeld. Daarnaast wil Merel de Waardigheidstest winnen om naar haar vader te kunnen zoeken in Seizoenenstad. Maar gaandeweg wordt duidelijk dat er hele andere problemen zich voordoen, waar de gave van Merel een belangrijke rol kan spelen. Claudia Boon weet Klok van Seizoenen op een originele manier door de wijken; Lentewijk, Zomerwijk, Herfstwijk en Winterwijk, en natuurlijk Seizoenenstad neer te zetten. Daarbij wordt Klok van Seizoenen ook steeds intrigerender door de gebeurtenissen die Merel meemaakt en die kunnen soms ook nog eens heel spannend zijn. Daarnaast eindigt Klok van Seizoenen met een enorme cliffhanger, waardoor ik eigenlijk zo snel mogelijk het volgende deel wil lezen!

Lees mijn hele recensie hier!


De koningin van verraad (The Bridge Kingdom #2) – Danielle L. Jensen Beoordeling: 4/5 sterren

De koningin van verraad is een geheimzinnig, spannend en intrigerend verhaal over Lara, die momenteel leeft als verrader. Haar vader wil haar lokken door koning Aren in gevangenschap te houden. Maar daarbij is Aren waarschijnlijk ook haar tegenstander, want durft hij (en zijn mensen) nog wel Lara te vertrouwen? Desondanks doet Lara er alles aan om Aren te bevrijden en haar vader te verslaan. Daarbij weet Danielle L. Jensen veel diepgang in De koningin van verrader te krijgen, door de emoties en gevoelens van personages op een prettige manier te beschrijven. Daarnaast weet Danielle L. Jensen ook De koningin van verraad te laten eindigen met een enorme cliffhanger, waardoor ik niet kan wachten op het vervolg!

Lees mijn hele recensie hier!


De Hawthorne-broers (Het Hawthorne-mysterie #4) – Jennifer Lynn Barnes

Recensie volgt op vrijdag 13 oktober!


Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel? – Francine Oomen

Recensie volgt op maandag 16 oktober!

Geef een reactie