Wrap Up – September 2020

Wrap Up – September 2020

Wederom bleek ik een behoorlijke stapel boeken weg te hebben gelezen! Het zijn er maar liefst 10! Hoeveel boeken hebben jullie in september gelezen?

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken.


Van slag – Suzanne PetersBeoordeling: 4/5 sterren

Van slag is een heerlijk romantisch verhaal, soms ietwat voorspelbaar, maar ook vol onverwachte gebeurtenissen. Hoewel je weet dat de levens van Evi en Steven elkaar een keer moeten kruizen, was het voor mij toch verrassend op welke manier ze elkaar tegenkomen. Uiteindelijk wordt Van slag ook op een prachtige manier afgesloten en heb ik het verhaal met veel plezier gelezen!

Lees mijn hele recensie hier!


De Orde van de Poortwachters – Initiatie (De Orde avn de Poortwachters #1) – Oli VeynBeoordeling: 5/5 sterren

De Orde van de Poortwachters – Initiatie is een spannend, mysterieus, intrigerend en avontuurlijk verhaal. Daarnaast kom ook naar voren dat vriendschap erg belangrijk is in het verhaal, want zonder die vriendschappen zou Nido het waarschijnlijk niet gered hebben.

Lees mijn hele recensie hier!


Het hart van de Adelaar – Emmelie ArentsBeoordeling: 4/5 sterren

Emmelie Arents heeft het voor elkaar gekregen om je vanaf de eerste pagina te intrigeren. Het Hart van de Adelaar is een magisch, avontuurlijk, spannend en mysterieus verhaal.

Lees mijn hele recensie hier!


Harry Potter en de Relieken van de Dood (Harry Potter #7) – J.K. RowlingBeoordeling: 4/5 sterren

Harry Potter en de Relieken van de Dood is een spannend, avontuurlijk, verrassend en intrigerend verhaal. Daarnaast bevat Harry Potter en de Relieken van de Dood ook verrassende wendingen, waardoor het verhaal nog spannender wordt.

Lees mijn hele recensie hier!


Moordgids voor lieve meisjes – Holly JacksonBeoordeling: 5/5 sterren

Met elke bladzijde wordt het duidelijker dat er veel geheimen rondzwerven in Little Kilton. Door deze geheimen wordt Moordgids voor lieve meisjes een mysterieus, spannend en intrigerend verhaal.

Lees mijn hele recensie hier!


Als doden dromen (Dodenreeks #1) – Mel HartmanBeoordeling: 4/5 sterren

Als doden dromen is een bijzonder, origineel, mysterieus en intrigerend verhaal. Elk hoofdstuk begint met een foto waaruit duidelijk wordt in welke wereld April zich bevindt. En bij elk hoofdstuk staat een quote die over dromen gaat. Ook zijn de werelden en personages goed uitgewerkt, waardoor je precies weet hoe alles eruit moet zien.

Recensie komt op 13 oktober online!


Tot onze wegen scheiden – Emma AnnaBeoordeling: 5/5 sterren

Vanaf de eerste pagina werd ik weer helemaal meegezogen in het verhaal. Dit komt mede doordat het verhaal realistisch is en dat je erg meeleeft met Ada. Daarnaast laat Tot onze wegen scheiden zien dat geen enkel persoon perfect is.

Recensie komt op 17 oktober online!


Onvindbaar – Kathy TailorBeoordeling: 4/5 sterren

Een kleine kanttekening aan Onvindbaar is dat de personages weinig diepgang hebben en het verhaal voornamelijk alleen maar gericht is op het vinden van de waarheid betreffende de verdwijning. Desondanks is Onvindbaar een spannend, mysterieus en intrigerend verhaal. En op het einde zat er ook nog eens een behoorlijke plottwists in Onvindbaar. Maar daarentegen had ik wel door wat er in grote lijnen was gebeurd.

Recensie komt op 20 oktober online!


Zomerburen – Rianne RobbenBeoordeling: 5/5 sterren

Zomerburen is een oprecht en herkenbaar verhaal. Het platteland en dialect zijn goed beschreven en zijn ook tevens een toevoeging. Daarnaast is het geweldig om te zien dat het Drents veel op het Achterhoeks lijkt. Tevens zijn ook de twijfels over studie en toekomst erg herkenbaar. Ook laat Zomerburen zien dat de maatschappij nog steeds denkt dat iedereen hetero is en wat voor angst het met zich meebrengt als het niet zo is.

Recensie komt op 24 oktober online!


Val en Verlossing (De Grisha #3) – Leigh BardugoBeoordeling: 4/5 sterren

Wederom heeft Leigh Bardugo het voor elkaar gekregen om Val en Verlossing te vullen met spanning en strijd. Ook zat Val en Verlossing vol met verrassende wendingen. Daarnaast eindigt De Grisha serie op een prachtige manier!

Recensie komt op 27 oktober online!

Geef een reactie