Wrap Up – September 2019

Wrap Up – September 2019

De eerste maand van het nieuwe collegejaar is alweer ten einde! In het begin moest ik even een combinatie vinden tussen studeren en lezen. Toen dit eenmaal was gelukt, vond ik meer tijd om te lezen! Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in 9 aantal gelezen boeken!

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken.


De donkere kroon (Throne of Glass #2) – Sarah J. Maas → Beoordeling: 5/5 sterren

De donkere kroon bevat veel onverwachte wendingen en heeft een geweldig einde met een enorme cliffhanger. Door de cliffhanger kan ik niet wachten om Erfgenaam van vuur te lezen. De donkere kroon is spannend, mysterieus, geheimzinnig en bovendien zeer verrassend!

Lees mijn hele recensie hier!


Dor – Neal Shusterman & Jarrod ShustermanBeoordeling: 5/5 sterren

Dor is een spannend, levensecht en dramatisch verhaal. Daarnaast staat het bol van onverwachte wendingen, waardoor het geen moment saai is en je alleen maar wilt weten hoe men deze natuurramp te boven gaat komen!

Lees mijn hele recensie hier!


Het schaduwjaar – Kim LiggettBeoordeling: 5/5 sterren

Het schaduwjaar is een spannend, indrukwekkend, gruwelijk en angstaanjagend verhaal. In Het schaduwjaar komt naar voren dat vrouwen onderling erg gemeen tegen elkaar kunnen zijn en dat vrouwen nog steeds het onderspit moeten delven. Daarnaast heeft Het schaduwjaar een geweldig einde, dat vooral naar meer smaakt!

Lees mijn hele recensie hier!


Er was eens – Jen Minkman, Cathinca van Sprundel, Marijke F Jansen, Miranda Peters & Suzanne PetersBeoordeling: 4/5 sterren

Er was eens is een boek waarin diverse sprookjes kort en krachtig in een hedendaags jasje worden gestoken. De verhalen zitten vol magie, verraad, vriendschap en liefde!

Lees mijn hele recensie hier!


De geest in de rivier – Carrie Jones & Steven W. WedelBeoordeling: 4/5 sterren

De geest in de rivier bevat magie, spanning, angst, liefde, vriendschap en geesten. Hoewel je wel een voorgevoel krijgt waar het verhaal naartoe gaat, wordt de spanning toch goed vastgehouden. Daarnaast heeft De geest in de rivier een bloedstollend einde!

Lees mijn hele recensie hier!


Versplinterd (Slated #3) – Teri TerryBeoordeling: 5/5 sterren

Versplinterd is spannend, mysterieus, intrigerend, verbluffend en heeft veel onverwachte gebeurtenissen, zoals het einde! Daarnaast volgt de ene onverwachtse gebeurtenis de andere gebeurtenis op, waardoor Versplinterd continu spannend is. Hierdoor zit je geen moment rustig op je stoel en val je van de ene verbazing in de andere!

Mijn recensie komt op maandag 8 oktober online!


Versplinterd verlangen – Emma Zegers Beoordeling: 4/5 sterren
Recensie komt op donderdag 10 oktober online!

Kom naar huis – Emma Anna Beoordeling: 5/5 sterren
Recensie komt op zaterdag 12 oktober online!

De moord op Queen-T – Tanja de JongeBeoordeling: 4/5 sterren
Recensie komt op donderdag 17 oktober online!

Geef een reactie