Wrap Up – Oktober 2020

Wrap Up – Oktober 2020

Wederom bleek ik een behoorlijke stapel boeken weg te hebben gelezen! Het zijn er maar liefst 9! Hoeveel boeken hebben jullie in oktober gelezen?

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken.


Nog lange niet (Helen Grace #9) – M.J. ArlidgeBeoordeling: 4/5 sterren

Nog lange niet is een spannend verhaal, waarbij de dader de slachtoffers belt met de mededeling dat ze nog één uur te leven hebben. Daarnaast verbergen bijna alle slachtoffers iets, waardoor het moeilijk wordt om de dader te vinden. Helaas had ik ditmaal al vrij snel door wie de dader moest zijn. Desondanks bleef ik wel doorlezen, want ik wilde wel weten hoe het verhaal zou eindigen.

Lees mijn hele recensie hier!


Zwarte Vijvers – Amina LaffetBeoordeling: 4/5 sterren

Zwarte Vijvers brengt verschillende maatschappelijk onderwerpen aanbod. Daarbij wordt de lezer aan het denken gezet. Daarnaast laat Zwarte Vijvers zien dat sommige personen toch iets goed in zich hebben, maar ook wat het betekent als ze geen of weinig hulp krijgen. Ook laat Zwarte Vijvers zien wat eventuele gevolgen kunnen zijn van de maatschappelijke onderwerpen.

Lees mijn hele recensie hier!


Voor verdriet heeft niemand tijd – Monica HaakBeoordeling: 5/5 sterren

Voor verdriet heeft niemand tijd bespreekt heftige onderwerpen op een duidelijke manier, maar wordt het verhaal door de schrijfstijl van Monica Haak leesbaar behouden. Ondanks dat Voor verdriet heeft niemand tijd je aangrijpt, wil je wel weten hoe de personages zich verder ‘ontwikkelen’ en wat de vriendschap voor de toekomst gaat betekenen.

Lees mijn hele recensie hier!


Feniksbloed (Infinity Cycle #1) – Adam SilveraBeoordeling: 3/5 sterren

Feniksbloed is een fantasyverhaal vol met speciale krachten en strijd. Desondanks zaten er eigenlijk te veel personages in Feniksbloed, waardoor het soms nogal verwarrend was wie nu wie was. Tevens duurde het even voordat ik in het verhaal zat. Desondanks is Feniksbloed een prima fantasyverhaal, maar kan er hier en daar nog wel wat worden verbeterd. Desalniettemin smaakt het open einde naar meer.

Lees mijn hele recensie hier!


American Royals (American Royals #1) – Katharine McGeeBeoordeling: 5/5 sterren

American Royals vertelt het verhaal waarin Amerika geen president heeft, maar een koningshuis. Het verhaal bevat dan ook de nodige drama, romantiek en intriges. Maar het laat daarnaast ook zien wat de prins(essen) allemaal moeten opgeven omdat ze in deze familieomstandigheden zijn geboren en opgegroeid.

De recensie komt op 14 november online!


Heks van vuur en oorlog (Heks van vuur en oorlog #1) – S. ChristinaBeoordeling: 4/5 sterren

Heks van vuur en oorlog is een spannend, magisch en intrigerend verhaal! Daarnaast ontstaat er een bepaalde sfeer doordat de heksen worden gekenmerkt door een tatoeage en mogen ze ook bepaalde ruimtes, zoals bijvoorbeeld een zwembad, niet naar binnen. Tevens neemt de spanning in de bevolking gedurende het verhaal toe en zitten er ook een aantal plottwists in het verhaal. Daarnaast bevat Heks van vuur en oorlog een open einde, waardoor ik niet kan wachten op het vervolg!

De recensie komt op 17 november online!


Ik hou je vast – Marina FolkersBeoordeling: 4/5 sterren

Ik hou je vast is een prachtig, realistisch, romantisch en hartverscheurend verhaal. In eerste instantie is Ethan niet uit te staan, maar als je steeds meer over hem te weten komt, snap je ook waarom hij zich zo gedraagt. Maar ook het doorzettingsvermogen van Millie is op een prachtig om te lezen. Het einde van Ik hou je vast is prachtig en bovenal erg realistisch!

De recensie komt op 24 november online!


Overleef me dan – Stan KelderBeoordeling: 3/5 sterren

Overleef me dan is een tof verhaal met een onverwachts einde. Jammer genoeg was de worldbuilding minder, omdat het voor mij soms onduidelijk was waar de scenes in de wereld zich nou afspeelden. Door hier iets meer aandacht aan te geven, kan het verhaal alleen maar beter worden. Desondanks is het geweldig dat Overleef me dan zich in de toekomst afspeelt en dat er gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën. Soms is Overleef me dan ietwat voorspelbaar, maar daarnaast weet je niet wie je kunt vertrouwen.

Lees mijn hele recensie hier!


Ik weet een geheim (Rizzoli & Isles #12) – Tess GerritsenBeoordeling: 4/5 sterren

Ik weet een geheim is weer een heerlijk deel uit de geweldige Rizzoli & Isles serie. Hoewel ik wist in welke richting ik moest kijken voor de dader, werd ik op het einde toch totaal verrast wie nu de moordenaar precies was. Ik weet een geheim is een spannend en mysterieus verhaal, waarin Rizzoli en Isles het toch weer voor elkaar krijgen om de moorden op te lossen.

De recensie komt op 21 november online!

Geef een reactie