Wrap Up – November 2021

Wrap Up – November 2021

Wederom heb ik weer een aantal boeken gelezen deze maand! Het zijn er in totaal 8. Hoeveel boeken hebben jullie in november gelezen?

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken.


Met de Franse slag – Joëlla van der BreggenBeoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Met de Franse slag een heerlijk feelgood verhaal. Joëlla van der Breggen heeft een prachtig maar bovenal een ontzettend lieve hoofdpersonage Francien gecreëerd. Tegelijkertijd is Met de Franse slag door Joëlla op een levensechte manier beschreven, vooral omdat Francien ook te maken krijgt met tegenslagen en ze zichzelf belemmerd om haar droom werkelijkheid te laten worden. Uiteindelijk zie je Francien zich dan ook op een positieve manier gedurende Met de Franse slag ontwikkelen, waardoor er ook mooie momenten uit de heftige gebeurtenissen ontstaan.

Lees mijn hele recensie hier!


Steen voor steen – Jacodine van de VeldeBeoordeling: 5/5 sterren

Al met al is Steen voor steen een indrukwekkend en aangrijpend verhaal. Iris heeft namelijk in haar verleden veel meegemaakt, maar draagt nog altijd de gevolgen hiervan met zich mee. Tegelijkertijd probeert Maduro Iris’ muren neer te halen, maar dat gaat niet even makkelijk. Bovendien hebben Iris en Maduro een plek in mijn hart weten te veroveren, waardoor ik soms met een brok in mijn keel Steen voor steen heb gelezen!

Lees mijn hele recensie hier!


De verborgen vrouw – Belinda AebiBeoordeling: 4/5 sterren

Al met al is De verborgen vrouw een intrigerend verhaal. Zo is lang onduidelijk wie nu precies de slachtoffers zijn en ook wie de dader(s) zijn. Tegelijkertijd zorgt de werkwijze van hoofdrechercheur Stef en zijn team ervoor dat er zowel een ontspannend als een mysterieuze sfeer in De verborgen vrouw hangt. Alhoewel sommige gebeurtenissen voorspelbaar zijn, bevatte sommige gebeurtenissen ook waardevolle informatie uit onverwachte hoek. Ik heb dan ook enorm genoten van De verborgen vrouw, mede omdat het tot de laatste bladzijde blijft fascineren!

Lees mijn hele recensie hier!


Liefde zonder toekomst (Zorgen voor de liefde #3) – Anne MayBeoordeling: 4/5 sterren

Al met al heeft Anne May met Liefde zonder toekomst heftige onderwerpen onder de aandacht gebracht. Vooral de ontkenning en het opnemen van de schuld van River zijn belangrijke aanwijzingen voor wat River allemaal heeft meegemaakt. Daarnaast zorgt de interactie tussen Anne en River voor positieve veranderingen in hun leven en ook dat ze elkaar durven te vertrouwen door alle leed uit hun verleden aan elkaar te vertellen. Liefde zonder toekomst laat zien dat je pas van het leven kunt genieten als je echt jezelf kunt zijn!

Lees mijn hele recensie hier!


Bodyhack – Tanja de JongeBeoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Bodyhack een spannend verhaal. Zo is Kevin opzoek naar zijn spoorloos verdwenen vriend Bjorn en dat is niet zonder gevaar. Daarnaast heeft Tanja de Jonge Bodyhack precies op het niveau van de doelgroep geschreven. Ook is iedere personage, Kevin, Anne en Joris, van toegevoegde waarde aan Bodyhack, mede omdat ze elkaar aanvullen op diverse manieren. Daarnaast is Bodyhack een vervolg op Cyberboy, waarin de achtergrondinformatie van Bjorn wordt verteld. Maar tevens is Bodyhack ook wel los te lezen.

Lees mijn hele recensie hier!


Woorden zeggen niets – Seren J. SmedtsBeoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Woorden zeggen niets een indrukwekkend verhaal. Daarbij zijn de gebeurtenissen uit het verleden van zowel Lente als Tristan aangrijpend. Tegelijkertijd is ook de worsteling van emoties en gedachten van de personages erg ontroerend, vooral omdat ze daar zelf een manier vinden om daarmee te dealen. Toch was Woorden zeggen niets soms ietwat voorspelbaar, waardoor het verhaal soms ook wel wat saai werd. Desondanks was het einde van Woorden zeggen niets toch verrassend.

Lees mijn hele recensie hier!


Leger van Schaduw en Storm (Lara Polaris #2) – S. ChristinaBeoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Leger van Schaduw en Storm een geweldig vervolg op Heks van Vuur en Oorlog. Zo is Leger van Schaduw en Storm continu spannend, voornamelijk door al het dreigende gevaar. En tegelijkertijd is Leger van Schaduw en Storm fascinerend door de rollercoaster die Lara meemaakt en haar ontwikkeling door alle keuzes die ze moet maken. Daarnaast zorgen de plottwists op het einde van Leger van Schaduw en Storm ervoor dat ik erg benieuwd ben geraakt naar het eventuele vervolg.

Lees mijn hele recensie hier!


De falling in love montage – Ciara SmythBeoordeling: 4/5 sterren

Al met al is De falling in love montage een heerlijk verhaal. De personages Saoirse en Ruby zijn geweldig, mede door hun karakters en hun ontwikkeling gedurende het verhaal. Daarnaast wordt in De falling in love montage niet alleen gefocust op de liefde, maar ook op de familieomstandigheden van de personages. Tegelijkertijd eindigt De falling in love montage op een andere manier dan ik verwachtte, maar gelukkig was dit einde ook erg prachtig!

Lees mijn hele recensie hier!

Geef een reactie