Wrap Up – November 2020

Wrap Up – November 2020

Wederom bleek ik een behoorlijke stapel boeken weg te hebben gelezen! Het zijn er maar liefst 8! Hoeveel boeken hebben jullie in november gelezen?

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken.


Het huis zonder einde – Daniëlle BakhuisBeoordeling: 3/5 sterren

Het huis zonder einde is een mysterieus en spannend verhaal. Desondanks miste ik wel de onverwachte elementen en de angst die die elementen met zich meebrengen. Ondanks dit is Het huis zonder einde een perfect boek voor jongeren die van horror houden!

Lees mijn hele recensie hier!


Voorbij het Wederwoud (De Raad van Vha’Rymn #1) – Valentijn RingelbergBeoordeling: 4/5 sterren

Voorbij het Wederwoud is een spannend, mysterieus en avontuurlijk verhaal, waarin familie, vriendschap en onvoorwaardelijke liefde centraal staan. Alleen had ik in het begin van Voorbij het Wederwoud moeite om in het verhaal te komen, maar daarna las het verhaal als een trein. Daarnaast eindigt Voorbij het Wederwoud met een enorme cliffhanger en kan ik niet wachten op het vervolg!

Lees mijn hele recensie hier!


Tussen de beesten en de wilde rozen – Ashley PostonBeoordeling: 5/5 sterren

Tussen de beesten en wilde rozen is een spannend, mysterieus, grappig, liefdevol en sprookjesachtig verhaal. Daarnaast bevat Tussen de beesten en wilde rozen onverwachte wendingen en verdrietige momenten. Tevens ben ik erg van de personages gaan houden en dan vooral van de Vos!

De recensie komt op 12 december online!


WIS De wereld zonder geschiedenis – Zazie NordenBeoordeling: 4/5 sterren

WIS De wereld zonder geschiedenis is een spannend, mysterieus en intrigerend verhaal. Beetje bij beetje wordt in het verhaal de spanning opgebouwd en krijg je ook steeds een stukje van de puzzel. Eigenlijk ontdek je samen met de hoofdpersonage Kanita wat er nu allemaal precies aan de hand is. Jammer genoeg was het einde wat voorspelbaar. Desondanks heb ik wel erg genoten van het verhaal!

De recensie komt op 15 december online!


Antidotum – Stef J. BloemBeoordeling: 4/5 sterren

Antidotum wordt neergezet als een medische thriller, maar het is eerder een spannend roman. Tevens miste ik de spanning in het boek, maar toen de nadruk kwam te liggen op de onverklaarbare sterfgevallen kwam er wel weer spanning in het verhaal. Ook had ik vrij snel door wie achter de onverklaarbare sterfgevallen zat. Desondanks vond ik het medische aspect goed uitgewerkt en werden medische termen op een duidelijke manier verwoord. Al met al heb ik wel genoten van het verhaal!

De recensie komt op 19 december online!


Over wezenloze zielen – Merel De KeyzerBeoordeling: 4/5 sterren

Over wezenloze zielen is een super leuk, intrigerend en mysterieus verhaal. Een minpunt aan het verhaal is vooral dat eigenlijk alles lukt en er dus eigenlijk weinig niet lukt. Daarnaast had ik ook vrij snel door hoe het verhaal precies in elkaar zat. Bovendien bevat Over wezenloze zielen weinig onvoorspelbaarheden en weinig plottwists. Desondanks heb ik wel erg genoten van Over wezenloze zielen en de wolf is toch echt mijn favoriete karakter!

Lees mijn hele recensie hier!


Stille duisternis – Fenneke ZwaaneveldBeoordeling: 4/5 sterren

Stille duisternis is een mysterieus en intrigerend verhaal. Ik miste daarentegen wel de actie, maar dat komt voornamelijk doordat de nadruk wordt gelegd op de personages en niet op de duisternis zelf. Voor mijn part had er wel wat meer aandacht aan de duisternis mogen worden besteed. Want op het einde wordt er wel aandacht aan de duisternis besteed, maar dit wordt dan in een rap tempo gedaan.

Lees mijn hele recensie hier!


Op glad ijs – Sara BirenBeoordeling: 4/5 sterren

Op glad ijs is een heerlijk boek om in weg te dromen! De romantiek in het verhaal speelt een belangrijke rol, maar overheerst absoluut niet. Bovendien speelt muziek daarentegen wel een grote rol en wordt het zelfs als communicatiemiddel gebruikt. Het einde van Op glad ijs was geweldig, maar ik vind het ook jammer dat het verhaal op dat punt eindigt. Want ik had graag nog willen weten hoe het verhaal verder zou gaan en hoe het zou eindigen.

De recensie komt op 26 december online!

4 gedachten over “Wrap Up – November 2020

  1. Ik ben heel benieuwd naar tussen de beesten wilde rozen. 5/5 sterren klinkt alvast goed. Eind november was ik begonnen met huis van aarde en bloed en die hoop ik in deze maand uit te kunnen lezen.

    1. Tussen de Beesten en Wilde Rozen is echt een aanrader! Wat vind jij momenteel van Huis van Aarde en Bloed dan? Want die heb ik nog niet gelezen

      1. Ik zit nog maar aan blz 120, maar tot hiertoe vind ik het heel goed! Wel veel informatie ( namen en functies van personages) die op me afgevuurd werden, maar het is het eerste deel van een serie dus is ook wel normaal.

Geef een reactie