Wrap Up – November 2019

Wrap Up – November 2019

De maand november is een heerlijke leesmaand geweest. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in 9 gelezen boeken! Sommige heb ik zelfs binnen een dag uitgelezen! Hoeveel boeken hebben jullie in november gelezen?

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken.


Hex – Thomas Olde HeuveltBeoordeling: 4/5 sterren

Hex is een spannend, mysterieus en griezelig verhaal wat zich afspeelt in het dorpje Beek. De schrijfstijl van Thomas Olde Heuvelt is excellent. Maar er werden uiteindelijk weinig vragen beantwoordt en blijft het nog steeds een vaag verhaal.

Lees mijn hele recensie hier!


Day Dreamer (Day Dreamer #1) – Luna van Roosen Beoordeling: 4/5 sterren

Day Dreamer is een sprookjesachtig verhaal met spanning en vele geheimen. Omdat je steeds kleine stukjes van de puzzel krijgt, blijf je maar doorlezen. En daarnaast kan ik niet wachten om te weten wat er nu precies afspeelt met de bijzondere familie in het kasteel!

Lees mijn hele recensie hier!


Clownsnacht – Daniëlle BakhuisBeoordeling: 5/5 sterren

Clownsnacht is door de setting levensecht in te beelden. Daarnaast is Clownsnacht angstig, spannend en bovendien mysterieus. Hierdoor lees je Clownsnacht in één avond uit! De spanning wordt vanaf de eerste pagina opgebouwd, doordat er gebruik is gemaakt van enge situaties die iedereen zich wel kan inbeelden. Ook bevestigt Clownsnacht dat clowns gewoon echte griezels zijn en jaagt Clownsnacht je de stuipen op het lijf!

Lees mijn hele recensie hier!


10 blind dates – Ashley ElstonBeoordeling: 4/5 sterren

10 blind dates is een hilarisch, verdrietig en liefdevol verhaal. In het verhaal probeert de familie van Sophie haar op te vrolijken, omdat haar relatie met haar vriendje net is verbroken. Dit gebeurt door middel van 10 blind dates dat iemand uit de familie organiseert. De ene blind date is nog meer awkward dan de andere. 10 blind dates is een heerlijk boek om tussendoor te lezen!

Lees mijn hele recensie hier!


H@ck – Mirjam MousBeoordeling: 4/5 sterren

H@ck is een futuristisch verhaal wat af en toe met een negatieve blik terugkijkt op de hedendaagse wereld. Daarnaast worden er zoveel leugens verteld of waarheden achterwegen gehouden, dat je op het einde niemand meer vertrouwt en je ook niet meer weet wie nu de waarheid spreekt. Uiteindelijk eindigt H@ck met een enorme cliffhanger, waardoor ik niet kan wachten op het vervolg!

Lees mijn hele recensie hier!


Adriano (Chicago Syndicate #3) – Soraya NaomiBeoordeling: 4/5 sterren

Adriano kan worden omschreven als een romantisch maffia verhaal met een gevaarlijke tint. In Adriano wordt letterlijk gevochten voor de liefde en daardoor is Adriano vanaf de eerste bladzijde een spannend verhaal dat je niet makkelijk kunt wegleggen!

Lees mijn hele recensie hier!


Apollo’s ondergang – Rom MolemakerBeoordeling: 4/5 sterren

Apollo’s ondergang is een spannend, mysterieus en intrigerend verhaal over een jongen Apollo die veel macht uitoefent in de jeugdinstelling Dr. Predikman. Het verhaal heeft veel potentie, maar had nog verder uitgewerkt kunnen worden. Desondanks is het een vlot verhaal dat erg makkelijk wegleest.

Lees mijn hele recensie hier!


De betovering van Kerstmis – Kirsty FerryBeoordeling: 4/5 sterren

De betovering van Kerstmis is een romantisch en feestelijk kerstverhaal met een magische tint. Daarnaast bevat De betovering van Kerstmis een emotionele lading en mede daardoor en door andere elementen krijg je van De betovering van Kerstmis een echt kerstgevoel!

De recensie komt op maandag 10 december online!


Door het water, door het vuur (Tekla #1) – Christian UngeBeoordeling: 4/5 sterren

Door het water, door het vuur is een spannend, mysterieus, intrigerend en aangrijpend verhaal. Sommige scenes hadden van mij weggelaten mogen worden, aangezien deze scenes geen toegevoegde waarde aan het verhaal hadden. Daarnaast had was het nog interessanter geweest als er meer scenes uit het ziekenhuis aan het verhaal waren toegevoegd en dan vooral meer gericht op patiënten en hun behandelingen. Tevens begint Door het water, door het vuur met een rustig tempo, maar gedurende het verhaal komt er mede door de spanning meer tempo in het verhaal en uiteindelijk kun je Door het water, door het vuur niet wegleggen totdat je weet hoe het afloopt!

De recensie komt vrijdag 13 december online!

Geef een reactie