Wrap Up – Mei 2024

Wrap Up – Mei 2024

Wederom heb ik weer een aantal boeken gelezen afgelopen maand! Het zijn er in totaal 4. Hoeveel boeken hebben jullie in mei gelezen?

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken.


Powerless (The Powerless Trilogy #1) – Lauren Roberts → Beoordeling: 4/5 sterren

Powerless is een intrigerend, geheimzinnig en spannend verhaal over Paedyn Gray. In een wereld vol Elites, probeert de Nul Paedyn zich verborgen te houden. Wanneer Paedyn onverwachts wordt geselecteerd voor de Zuiveringsproeven wordt dit nog moeilijker, maar ze gaat er alles aan doen om te overleven. Lauren Roberts weet de verschillende achtergronden en karakters op een prachtige manier neer te zetten. Ook weet Lauren Roberts met de cliffhanger op het einde van Powerless ervoor te zorgen dat ik niet kan wachten op het vervolg!

Lees mijn hele recensie hier!


Ziel van as en bloed (Blood and Ash #5) – Jennifer L. Armentrout → Beoordeling: 4/5 sterren

Ziel van as en bloed is een geheimzinnig, spannend en intrigerend verhaal. Echter, Ziel van as en bloed wordt verteld vanuit het perspectief van Casteel, omdat Poppy een speciale rite ondergaat om de oergodin van het leven te worden en daardoor in een diepe slaap terecht is gekomen. Ondertussen wordt Poppy door Casteel beschermt en vertelt hij zijn levensverhaal aan Poppy. Hierdoor leer je Casteel beter kennen, maar wordt ook duidelijk waarom hij diverse keuzes maakt/heeft gemaakt. Door de herhaling van het verhaal tussen Poppy en Casteel werd Ziel van as en bloed ietwat minder intrigerend, maar toch weet Jennifer L. Armentrout de spanning goed vast te houden door lang onbekend te laten in welke staat en of Poppy zou ontwaken. En dat laatste zorgde weer voor een cliffhanger, waardoor ik benieuwd ben naar het vervolg in de Blood and Ash serie.

Lees mijn hele recensie hier!


Terug naar ReDawn (Sterrenvlucht #2.2) – Brandon Sanderson & Janci Patterson Beoordeling: 4/5 sterren

Terug naar ReDawn is een spannend, geheimzinnig en intrigerend verhaal over Alanik, een bewoner van ReDawn. Alanik komt erachter dat een overgroot deel van de factie van haar planeet de Superioriteit tevreden wil stellen en zoekt hulp van een andere planeet om dit te voorkomen. Echter, beide planeten lijken ten onder te gaan aan de Superioriteit en Alanik moet leren samen te werken om beide planeten te kunnen redden, zonder dat ze weet of ze elkaar kunnen en willen vertrouwen.

Lees mijn hele recensie hier!


Wat als jij en ik – Emma Anna

Recensie volgt binnenkort!

Geef een reactie