Wrap Up – Mei 2023

Wrap Up – Mei 2023

Wederom heb ik weer een aantal boeken gelezen afgelopen maand! Het zijn er in totaal 5. Hoeveel boeken hebben jullie in mei gelezen?

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken


Love on the Brain – Ali Hazelwood Beoordeling: 4/5 sterren

Love on the Brain is een intrigerend, grappig en romantisch verhaal. Bee moet strijden voor haar positie om haar droomproject te mogen leiden. Hierdoor moet Bee soms personen onder ogen komen terwijl ze dit eigenlijk helemaal niet wil. Maar vanaf de momenten dat de waarheden over alles boven tafel komen, zien we Bee ook veranderen maar ook dan blijkt niet alles te zijn wat Bee had gedacht. Daarbij heeft Ali Hazelwood Love on the Brain heerlijk geschreven, maar soms vond ik het toch dat er veel voorspelbare gebeurtenissen plaatsvonden. En dan voornamelijk het feit dat het vaak lang duurde voordat dat de personage(s) het zelf wisten. Maar uiteindelijk heb ik enorm genoten van Love on the Brain.

Lees mijn hele recensie hier!


De verrader van Evalon (Genezer #3) – Lynette Noni Beoordeling: 5/5 sterren

De verrader van Evalon is een geheimzinnig, spannend en intrigerend verhaal. Mede door de schrijfstijl van Lynette Noni, maar ook door het prachtige karakter, ga je echt van hoofdpersonage Kiva houden. Alles wat zij continu moet doorstaan is onwijs zwaar; de strijd tegen zichzelf, maar ook onder ogen durven te komen bij haar vrienden/bondgenoten. Haar doorzettingsvermogen is erg krachtig en ze wil er dan ook alles aan doen om Evalon te beschermen tegen de kwade personen. Daarnaast is De verrader van Evalon geen moment saai, mede door de mooie combinatie van plottwists, voorspelbare, maar tevens ook onvoorspelbare gebeurtenissen die Lynette op een prachtige manier weet te verweven in het verhaal. Daarnaast is het moeilijk om De verrader van Evalon weg te kunnen leggen, vooral omdat je wilt weten hoe het verhaal gaat aflopen en dan ook hoe Kiva moet alles omgaat en of het haar lukt om Evalon te beschermen.

Lees mijn hele recensie hier!


Dream Again (Again #5) – Mona Kasten Beoordeling: 4/5 sterren

Dream Again is een intrigerend, maar bovenal een aangrijpend verhaal. Jude heeft geprobeerd haar droom na te jagen in Los Angeles, maar door bepaalde gebeurtenissen weet ze geen rollen meer te bemachtigen. Ze durft de waarheid tegen niemand te vertellen en besluit daarom om naar haar broer in Woodshill te gaan. Daar komt ze haar ex Blake tegen, maar hij is nog steeds kwaad om haar keuze voor het beëindigen van hun relatie. Jude probeert ook niemand in de weg te lopen en durft niet de waarheid te vertellen van wat er allemaal met haar is gebeurd. Stap voor stap moet Jude veranderen, waardoor ook de leuke en vrolijke Jude weer tevoorschijn komt. Mona Kasten heeft dit allemaal op een prachtige manier weten neer te zetten, waardoor je echt van de personages en dan voornamelijk van Jude en Blake gaat houden.

Lees mijn hele recensie hier!


De studente – Tess Gerritsen & Gary Braver Beoordeling: 3/5 sterren

De studente is een thriller waarin studente Taryn levenloos wordt gevonden. In haar leven heeft Taryn veel meegemaakt en daarbij vindt ze het moeilijk te accepteren dat haar relatie is geëindigd. Daarnaast volgt ze college bij professor Jack en daar worden onderwerpen behandeld die voor haar belangrijk zijn. Dit is dan ook de reden waarom Taryn en Jack met elkaar in contact komen en Taryn veel interesse laat zien in zijn vakgebied. Normaal gesproken verwacht je bij een thriller iets van spanning, maar De studente is veel te voorspelbaar en dus geen moment spannend. Daarnaast herken ik niet de schrijfstijl van Tess Gerritsen en dat vind ik erg jammer. Desondanks was ik alleen benieuwd wat er nou exact was gebeurd met Taryn, waardoor De studente nog ietwat een fascinerend verhaal van werd.

Lees mijn hele recensie hier!


Lore – Alexandra Bracken Beoordeling: 4/5 sterren

Lore is een geheimzinnig, spannend en intrigerend verhaal. Ondanks de weinige kennis van de Griekse mythologie weet Alexandra Bracken mij toch in het verhaal te trekken en te genieten van onder andere de personage Lore. Door alles wat Lore heeft meegemaakt heeft ze haar oude leven vaarwel gezegd, maar dan verschijnen plotseling Castor en Athena. Vanaf dat moment komt Lore weer helemaal in haar oude leven terecht en daarnaast blijkt zij een belangrijk onderdeel te zijn van het gehele verhaal rondom de Goden. Daarbij weet Alexandra Bracken de spannende gebeurtenissen af te wisselen met zowel voorspelbare als onvoorspelbare gebeurtenissen. Waarbij het tot het einde van Lore spannend blijft wat iedereen nou exact wil en hoe het dus dan ook met alle personages gaat eindigen.

Lees mijn hele recensie hier!

Geef een reactie