Wrap Up – Mei 2021

Wrap Up – Mei 2021

Wederom heb ik weer een aantal boeken gelezen deze maand! Het zijn er in totaal 11. Hoeveel boeken hebben jullie in mei gelezen?

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken.


Trust Again (Again #2) – Mona Kasten Beoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Trust Again een prachtig, maar ook een aangrijpend verhaal. Daarnaast zijn de personages Dawn en Spencer erg geweldig, maar soms ook wel eens onuitstaanbaar. Maar dat maakt Trust Again dan ook wel erg realistisch. Tevens leest Trust Again door de schrijfstijl van Mona Kasten erg vlot weg!

Lees mijn hele recensie hier!


S.T.A.G.S. – M.A. Bennett Beoordeling: 3/5 sterren

Al met al is S.T.A.G.S. erg teleurstellend… Dit komt vooral omdat de gebeurtenissen erg voorspelbaar zijn, behalve het laatste gedeelte van S.T.A.G.S. Ook komen de sfeer en de personages niet goed uit de verf, waardoor S.T.A.G.S. mij niet heeft aangegrepen en ik S.T.A.G.S. erg saai vind.

Lees mijn hele recensie hier!


Shiny Broken Pieces (Tiny Pretty Things #2) – Sona Charaipotra & Dhonielle Clayton Beoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Shiny Broken Pieces een amusant verhaal, die ook belangrijke onderwerpen aan bod laat komen. Daarnaast was het einde van Shiny Broken Pieces voor mij wel teleurstellend, omdat het einde wordt afgeraffeld. Maar Shiny Broken Pieces had wel meer een doel dan Tiny Pretty Things, waardoor Shiny Broken Pieces wel heerlijk wegleest!

Lees mijn hele recensie hier!


Het museum van gevonden voorwerpen – Emma Zegers Beoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Het museum van gevonden voorwerpen een intrigerend en bovenal leerzaam verhaal die door Emma Zegers op een prachtige manier is geschreven. Daarnaast laat Het museum van gevonden voorwerpen duidelijk zien wat het inhoudt om met het syndroom van Asperger te leven!

Lees mijn hele recensie hier!


Unsinkable – Lotte van den Noort Beoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Unsinkable een geweldig verhaal, gebaseerd op een van de grootste complottheorieën over de Titanic. Unsinkable is dan ook door Lotte van den Noort op een prachtige wijze geschreven, waardoor het verhaal over Katharina blijft intrigeren. Tevens is Unsinkable absoluut een aangrijpend verhaal, waardoor het boek moeilijk is weg te leggen!

Lees mijn hele recensie hier!


Als de morgen begint – Laura Diane Beoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Als de morgen begint een geweldig en bovenal spannend verhaal. Daarnaast is Als de morgen begint geen minuut saai, aangezien er continu gevaar dreigt en er gebeurtenissen plaatsvinden. Tevens zorgt ook de schrijfstijl van Laura Diane ervoor dat er een fijn leestempo is gecreëerd. Oftewel ik heb enorm genoten van Als de morgen begint!

Lees mijn hele recensie hier!


Rijk van stormen (Throne of Glass #5) – Sarah J. Maas Beoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Rijk van stormen weer een excellent verhaal van Sarah J. Maas. Rijk van stormen is een avontuurlijk, intrigerend en spannend verhaal. Ook heeft Sarah J. Maas de wereld en de personages op een geweldige manier neergezet!

Lees mijn hele recensie hier!


Eén huis, vijf vrouwen (Huisgenoten #1) – Emma Zomer Beoordeling: 3/5 sterren

Al met al is Eén huis, vijf vrouwen een prima introducerend deel uit de Huisgenoten serie met weinig bijzondere gebeurtenissen. Hopelijk zullen er meer bijzondere gebeurtenissen plaatsvinden in de vervolgdelen!

De hele recensie is op donderdag 8 juli te lezen!


Sahana – Ruby Coene Beoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Sahana een spannend, mysterieus en geheimzinnig verhaal. Tevens is Sahana ook een intrigerend verhaal, maar helaas viel het einde van Sahana ietwat tegen. Desondanks heb ik wel enorm genoten van Sahana!

Lees mijn hele recensie hier!


Eén huis, vijf dates (Huisgenoten #2) – Emma Zomer Beoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Eén huis, vijf dates een prima vervolg in de Huisgenoten serie. Zo vinden er meer gebeurtenissen plaats in Eén huis, vijf dates. En mede daardoor ben ik erg benieuwd wat de rest van de Huisgenoten serie gaat brengen!

De hele recensie is op donderdag 8 juli te lezen!


Sterrenvlucht (Skyward #1) – Brandon Sanderson Beoordeling: 5/5 sterren

Al met al is Sterrenvlucht absoluut een intrigerend, spannend en mysterieus verhaal. Spensa kleurt dan ook Sterrenvlucht met haar fantastische karakter. Daarnaast bevat Sterrenvlucht ook onverwachte gebeurtenissen en plottwists. Uiteindelijk kan ik dan ook niet wachten om het vervolg Sterrenzicht te lezen!

Lees mijn hele recensie hier!

Geef een reactie