Wrap Up – Mei 2020

Wrap Up – Mei 2020

Wederom bleek ik een behoorlijke stapel boeken weg te hebben gelezen! Het zijn er maar liefst 9! Hoeveel boeken hebben jullie in mei gelezen?

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken.


Dreiging en Duisternis (De Grisha #2) – Leigh Bardugo Beoordeling: 4/5 sterren

Wederom zit er in Dreiging en Duisternis spanning en strijd gedurende het hele verhaal. Tevens zat  het einde van Dreiging en Duisternis vol met verrassende wendingen waarin veel strijd werd geleverd. Hierdoor kan ik niet wachten om het vervolg Val en Verlossing te lezen.

Lees mijn hele recensie hier!


Twee fonkelrode sterren blinkend witte sneeuw – Davide MorosinottoBeoordeling: 4/5 sterren

Twee fonkelrode sterren in de blinkend witte sneeuw is een bijzonder en bovenal meeslepend verhaal. Daarnaast bevat het verhaal een fijn tempo, waardoor het lekker vlot wegleest. Tevens is het niet kinderlijk of met moeilijke woorden geschreven, waardoor het verhaal een groot publiek zou aanspreken. Bovendien laat Twee fonkelrode sterren in de blinkend witte sneeuw zien hoe de Tweede Wereldoorlog werd beleefd vanuit de Sovjet-Unie. Daarnaast is Twee fonkelrode sterren in de blinkend witte sneeuw een waarheidsgetrouw verhaal vermengd met fictieve elementen.

Lees mijn hele recensie hier!


Als je bloeddruk daalt (Als je sterft #2) – Christine Geysen Beoordeling: 4/5 sterren

Desondanks is Als je bloeddruk daalt een spannend en meeslepend verhaal, vol onverwachte wendingen en een open einde. Hierdoor ben ik erg benieuwd naar Als je hartslag wegvalt.

Lees mijn hele recensie hier!


Versplinterd vertrouwen (Versplinterd #2) – Emma Zegers → Beoordeling: 4/5 sterren

Versplinterd vertrouwen is een heerlijk verhaal om bij weg te dromen. Het bevat liefde, romantiek, maar daarentegen ook verdriet en haat. Het is een verhaal waar veel meiden van zouden dromen!

Lees mijn hele recensie hier!


De wrede prins (Elfhame #1) – Holly Black Beoordeling: 4/5 sterren

De wrede prins is een verhaal vol met avontuur, spanning, mysterie, fantasie en actie. Tevens bevat De wrede prins verrassende wendingen en een open einde. Hierdoor kan ik niet wachten tot Wicked King is vertaald!

Lees mijn hele recensie hier!


Supernerd – Emmy van RuijvenBeoordeling: 4/5 sterren

In Supernerd worden demonen bestreden. Dit liet mij meteen denken aan Supernatural, wat tevens ook al in het voorwoord vermeld wordt. Daarnaast werd het spel Dungeons & Dragons op een leuke manier in het verhaal verweven. Tevens werd ik verrast door het feit dat Technische Geneeskunde werd genoemd (wat absoluut een interessante en leerzame studie is!). Supernerd is een verhaal wat ik met veel plezier heb gelezen!

Lees mijn hele recensie hier!


H@ck De kolonie (H@ck #2) – Mirjam Mous Beoordeling: 4/5 sterren

Doordat H@ck De kolonie een futuristisch verhaal is, laat het je nadenken over de gebeurtenissen die zich hedendaags afspelen. Daarnaast is niemand in H@ck De kolonie te vertrouwen en weet niemand wat de gevolgen zijn van de keuzes die er worden gemaakt. Richting het einde bevat het verhaal ook nog een aantal plottwists. Uiteindelijk kan er wel geconcludeerd worden dat H@ck De kolonie een geweldige afsluiting is van dit futuristische verhaal.

Lees mijn hele recensie hier!


De roadtrip van je leven – Lizzie van den Ham & Lily Frank Beoordeling: 4/5 sterren

De roadtrip van je leven is een heerlijk romantisch verhaal, waarin de romantiek niet zonder slag of stoot verloopt. Tevens vinden er nog een aantal onverwachte gebeurtenissen plaats, waardoor het niet alleen maar gaat over de relatie tussen Eline en Marcus. De roadtrip van je leven kan worden omschreven met de volgende woorden: humor, avontuur, liefde, angst, familie en vrienden. Daarnaast krijg je ook echt het gevoel dat je zelf op roadtrip bent, oftewel je krijgt echt een vakantiegevoel!

Lees mijn hele recensie hier!


Vlam (Inkt #2) – Alice BroadwayBeoordeling: 4/5 sterren

Mijn recensie komt zaterdag 13 juni online!

Geef een reactie