Wrap Up – Mei

Wrap Up – Mei

In de maand mei ging het lezen gepaard met ups en downs. De ene dag werden er meer dan 100 pagina’s verslonden, terwijl een andere dag amper 20 pagina’s werden gelezen. Desondanks is het toch gelukt om 9 bijzondere, mooie, aparte en geweldige boeken te kunnen lezen.

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken.


Wie niet weg is (Helen Grace #6) – M.J. Arlidge Beoordeling: 4/5 sterren

Wie niet weg is is alweer de zesde thriller van M.J. Arlidge in de geweldige serie! Ook in Wie niet weg is worden gruwelijke moorden gepleegd, door erbarmelijke moorde-naars. Door de nieuwe omgeving waarin rechercheur Helen terecht is gekomen, komen bij Helen onbekende persoonlijkheden naar boven drijven.

Lees mijn hele recensie hier!


The Fates Divide (Carve the Mark #2) – Veronica Roth Beoordeling: 4/5 sterren

The Fates Divide is actievol, spannend en heeft krachtige personages met diepgang. Daarnaast ondergaan de hoofd-personages Cyra en Akos aanzienlijke karakter-ontwikkelingen.

Lees mijn hele recensie hier!


De laatste zes (The Final Six #1) – Alexandra Monir Beoordeling: 5/5 sterren

De laatste zes is een intrigerend, spannend en vermakelijk verhaal. Het werpt een blik over de mogelijke toekomst van de aarde, en een mogelijke oplossing om de mensheid te redden!

Lees mijn hele recensie hier!


Misleiding (Doggerland #1) – Maria Adolfsson Beoordeling: 4/5 sterren

Misleiding is een spannende en intrigerende thriller op het eiland Doggerland. Doggerland is een eiland tussen Nederland, Engeland en de Scandinavisch landen waar een gruwelijke moord is gepleegd, maar de moordenaar daarentegen is niet makkelijk te vinden!

Lees mijn hele recensie hier!


Verblind – Mary K. Franklin Beoordeling: 4/5 sterren

Verblind is een prachtig romantisch verhaal in de wereld van de musicals. Door de prachtige schrijfstijl blijf je maar doorlezen en jezelf verliezen in dit bijzondere romantische verhaal.

Lees mijn hele recensie hier!


Caraval (Caraval #1) – Stephanie Garber Beoordeling: 4/5 sterren

Caraval is onverwachts, mysterieus en onvoorspelbaar. Daarnaast doet Caraval denken aan een duister sprookje en Alice in Wonderland.

Lees mijn hele recensie hier!


Harry Potter en de Gevangene van Azkaban (Harry Potter #3) – J.K. Rowling Beoordeling: 5/5 sterren

Harry Potter en de Gevangene van Azkaban heeft verrassende elementen, is avontuurlijk en bevat spannende situaties. Vanaf de eerste pagina wordt bekend dat er weer wat bijzonders staat te gebeuren, waardoor het verhaal een waar spektakel wordt.

Lees mijn hele recensie hier!


De executie – Daniëlle Bakhuis Beoordeling: 5/5 sterren

De executie is intrigerend en spannend verhaal over een samenleving waarin iedere inwoner letterlijk hetzelfde is. Maar wanneer inwoners een misstap begaan, worden ze keihard gestraft en jongeren worden zelfs live op televisie geëxecuteerd.

Lees mijn hele recensie hier!


Momentum (The Pace #1) – Shelena Shorts Beoordeling: 4/5 sterren

Momentum past in hetzelfde straatje als Twilight. Het is mysterieus, geheimzinnig en spannend, maar daarentegen ook romantisch, optimistisch en bedroevend.

Recensie komt aanstaande donderdag online!

2 gedachten over “Wrap Up – Mei

Geef een reactie