Wrap Up – Maart 2023

Wrap Up – Maart 2023

Wederom heb ik weer een aantal boeken gelezen afgelopen maand! Het zijn er in totaal 3. Hoeveel boeken hebben jullie in maart gelezen?

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken


Hope Again (Again #4) – Mona Kasten Beoordeling: 4/5 sterren

Hope Again is een prachtig, maar bovenal een aangrijpend verhaal. Everly heeft veel meegemaakt en durft dit tegen niemand te vertellen. Alleen tijdens de schrijfopdrachten van Nolan durft ze de waarheid op papier te zetten. Hij blijkt echter ook iets heftigs meegemaakt te hebben. Daarbij is de relatie tussen Everly en Nolan heel bijzonder, maar tegelijkertijd ook erg lastig. Ze blijken namelijk met zichzelf en de regels tussen student en leraar te worstelen. Maar tegelijkertijd leren ze door alles ook dat ze elkaar soms de ruimte moeten geven en ook hun grenzen duidelijk moeten leren aangeven.

Lees mijn hele recensie hier!


Dolende zielen (Kim Stone #6) – Angela Marsons Beoordeling: 4/5 sterren

Dolende zielen is een spannend, geheimzinnig en intrigerend verhaal over detective Kim Stone dit ditmaal samen met haar oude collega Travis op de zaak van de gevonden menselijke botten worden gezet. Angela Marsons weet met de zaak een actueel onderwerp aan te snijden, namelijk haatmisdrijven. Dit weet Angela Marsons dan ook op een geweldige manier neer te zetten, vooral door alle geheimzinnigheden die verborgen worden gehouden. Ook zien we een andere kant van Stone, wat ze moet soms een stap op zij zetten en niet alleen maar haar zin doordrijven. Maar toch dat Stone er alles aan om de zaak op te lossen en ook om haar collega’s te redden van al hun gevaren waarin ze zijn gelopen.

Lees mijn hele recensie hier!


Wereld van wanhoop – Inge Sleegers Beoordeling: 4/5 sterren

Wereld van wanhoop is een spannend en intrigerend verhaal. Nimue is het niet helemaal eens met hoe Atlantis op dit moment wordt geregeerd, voornamelijk dat er weer een bepaalde groep wordt gedwongen iets te doen. Ze probeert dan ook de nieuwe President Alene op andere gedachten te brengen, maar die is erg standvastig. Aan het begin van Wereld van wanhoop moest ik weer even in het verhaal komen, maar gaandeweg het verhaal wordt het steeds spannender en intrigerender. Het laatste gedeelte van Wereld van wanhoop zit ook nog eens vol gebeurtenissen die alle kanten opvliegen. Maar daarnaast probeert Inge Sleegers iedereen de boodschap mee te geven dat de wereld is wat wij er van maken!

Lees mijn hele recensie hier!

Geef een reactie