Wrap Up – Maart 2021

Wrap Up – Maart 2021

Wederom heb ik weer een aantal boeken gelezen deze maand! Het zijn er in totaal 7. Hoeveel boeken hebben jullie in maart gelezen?

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken.


De Raven (De Raven #1) – Kass Morgan & Danielle Paige Beoordeling: 4/5 sterren

Al met al is De Raven een spannend en mysterieus verhaal over heksen. Het verhaal is goed opgebouwd, waardoor de spanning lang wordt vastgehouden. Helaas had ik richting het einde van het verhaal wel door in welke richting ik moest zoeken voor de antwoorden. Maar desondanks heb ik erg genoten van De Raven en ben ik erg benieuwd naar het vervolg.

Lees mijn hele recensie hier!


Rood, wit & koningsblauw – Casey McQuiston Beoordeling: 3/5 sterren

Al met al is Rood, wit & koningsblauw een heerlijk verhaal om te lezen. Helaas wordt het leestempo vertraagd door de chaotische schrijfstijl en de enorm lange hoofdstukken. Desalniettemin ben ik enorm gaan houden van Alex en Henry!

Lees mijn hele recensie hier!


Onthul me (Shatter Me #5.5) – Tahereh Mafi Beoordeling: 3/5 sterren

Al met al is Onthul me een heerlijk verhaal om te lezen. Helaas sprong Onthul me van hak op de tak, waardoor het nogal chaotisch overkomt. Desondanks is Onthul me een spannend verhaal en eindigt het met een enorme cliffhanger. Hierdoor kan ik niet wachten om het laatste deel Verbeeld me te lezen!

Lees mijn hele recensie hier!


De vermisten van Maneschijn (De Spiegelpassante #2) – Christelle DabosBeoordeling: 4/5 sterren

Al met al is De vermisten van Maneschijn een uitstekend vervolg op De ijzige verloofde. In De vermisten van Maneschijn gebeurt veel meer en ook ondergaan de personages echt een ontwikkeling. Toch heb ik het gevoel dat er nog ontzettend veel staat te gebeuren in De Spiegelpassante serie. Hierdoor kan ik dan ook niet wachten om het vervolg Het geheugen van Babel te lezen!

Lees mijn hele recensie hier!


Koning van het Sintelwoud – Jen MinkmanBeoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Koning van het Sintelwoud een heerlijk sprookjesachtig verhaal. Er zit een vlot tempo in Koning van het Sintelwoud. Ook blijft Koning van het Sintelwoud fascineren. Ik heb dan ook erg genoten van Koning van het Sintelwoud!

Lees mijn hele recensie hier!


Hof van Zilveren Vlammen (Hof van Doorns en Rozen #4) – Sarah J. MaasBeoordeling: 5/5 sterren

Al met al is Hof van Zilveren Vlammen een geweldig verhaal! De personages zijn fascinerend en ook de andere perspectieven geven een andere kijk op de personages. Daarnaast heeft Sarah J. Maas het voor elkaar gekregen om alle personages een eigen sterke karakter te geven. Ook was het weer heerlijk om in deze bijzondere wereld te duiken!

Lees mijn hele recensie hier!


Tussen de duivel en de zee (Doggerland #3) – Maria AdolfssonBeoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Tussen de duivel en de zee een heerlijke thriller. De verschillende zaken zijn erg fascinerend. Ook waren er diverse momenten ietwat voorspelbaar, maar eveneens zaten er ook een aantal verrassende wendingen in Tussen de duivel en de zee.

Lees mijn hele recensie hier!

Geef een reactie