Wrap Up – Maart 2020

Wrap Up – Maart 2020

In februari bleek ik negen boeken te hebben gelezen! Ik verwachtte dit niet te evenaren. Desondanks is het toch gelukt om 8 boeken te lezen in maart! Hoeveel boeken hebben jullie in maart gelezen?

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken.


Waar het licht is – Jennifer Niven → Beoordeling: 4/5 sterren

Waar het licht is is een mysterieus, eerlijk, verdrietig en meeslepend verhaal. Het einde van Waar het licht is is heftig. Daarnaast heb je het hele verhaal het gevoel dat er iets naars staat te gebeuren. Desondanks is het een indrukwekkend verhaal dat iedereen moet lezen!

Lees mijn hele recensie hier!


Crazy Rich Asians (Crazy Rich Asians #1) – Kevin Kwan → Beoordeling: 4/5 sterren

Crazy Rich Asians kan worden omschreven met de woorden: humoristisch, liefdevol, romantiek, verdriet, achterbaksheid en geniepigheid. Daarnaast bevat Crazy Rich Asians een open en verrassend einde, waardoor ik niet kan wachten om het vervolg China Rich Girlfriend te lezen!

Lees mijn hele recensie hier!


In de maneschijn (Helen Grace #8) – M.J. Arlidge → Beoordeling: 4/5 sterren

In de maneschijn is een spannend verhaal, waarin M.J. Arlidge het wederom voor elkaar krijgt om je diverse malen op het verkeerde been te zetten. Tevens is In de maneschijn tot het laatste moment spannend, voordat je weet wie nu de dader is en wat de link tussen de slachtoffers is!

Lees mijn hele recensie hier!


Stormwaarschuwing (Doggerland #2) – Maria Adolfsson → Beoordeling: 4/5 sterren

Stormwaarschuwing is een spannend en intrigerend verhaal. Daarnaast weet je vanaf het eerste moment dat een van de eilandbewoners niet de waarheid vertelt. Desondanks is het tot het einde spannend wie de moorden daadwerkelijk heeft gepleegd. Daarnaast ben ik door het einde wel erg benieuwd geworden wat het volgde deel van de serie gaat brengen!

Lees mijn hele recensie hier!


Break a Leg (Truth or Dance #2) – Chinouk Thijssen → Beoordeling: 5/5 sterren

Hoewel de stalker minder in het verhaal ‘aanwezig’ is dan in Truth or Dance, heeft hij/zij nog steeds veel macht om continu het leven van India en haar vriendinnen te beheersen. Daarnaast belooft de proloog weinig goeds en geeft de epiloog aanwijzingen wie de stalker moet zijn. Tevens is Break a Leg een spannend en intrigerend verhaal. Ook kan ik niet wachten om het volgende deel Dance or Die te lezen, want ik wil weten wie die stalker nu is!

Lees mijn hele recensie hier!


De Kids of Appetite – David Arnold → Beoordeling: 4/5 sterren

In De Kids of Appetite begint elk hoofdstuk in het heden, waarna het verder in het hoofdstuk naar het verleden springt. Door het verspringen krijg je antwoorden op de vragen, zoals waarom zowel Vic als Mad in het heden tijd proberen te rekken. Daarnaast vond ik het verspringen in de tijd niet hinderlijk, maar gaf het juist een houvast waar het verhaal zich naar toe zou brengen. Tevens zijn alle personages in De Kids of Appetite verschillend, maar dat maakt het verhaal alleen maar sterker! Daarnaast kan De Kids of Appetite met de volgende woorden worden omschreven: liefde, vriendschap, familie, humor en verdriet!

Lees mijn hele recensie hier!


Night Thinker (Day Dreamer #2) – Luna van Roosen → Beoordeling: 4/5 sterren

Night Thinker is een mysterieus, spannend en sprookjesachtig verhaal. In Night Thinker worden sprookjes prachtig verweven in het verhaal. Tevens blijf je doorlezen, omdat je wilt weten wat de bewoners van het kasteel te verbergen hebben!

Lees mijn hele recensie hier!


Gebroken adem – Latoya Morris → Beoordeling: 4/5 sterren

Gebroken adem is spannend, mysterieus, mythisch en intrigerend verhaal. Daarnaast bevat Gebroken adem een onverwachts einde, die tevens zeer ontroerend is. Gebroken adem is een fantastisch en heerlijk verhaal, dat je in één ruk uitleest!

Lees mijn hele recensie hier!

Geef een reactie