Wrap Up – Juni 2022

Wrap Up – Juni 2022

Wederom heb ik weer een aantal boeken gelezen afgelopen maand! Het zijn er in totaal 7. Hoeveel boeken hebben jullie in juni gelezen?

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken.


Het Koninkrijk der Bruggen (The Bridge Kingdom #1) – Danielle L. JensenBeoordeling: 4/5 sterren

Het Koninkrijk der Bruggen is een mysterieus, spannend en intrigerend fantasie verhaal. De ontdekkingstocht van Lara bij het andere koninkrijk en de waarheden die aan het licht komen, zorgen ervoor dat je Het Koninkrijk der Bruggen moeilijk kunt wegleggen. Daarbij staan Lara en Aren soms ook voor moeilijke keuzes, soms zelfs met grote gevolgen. En één van die gevolgen op het einde van Het Koninkrijk der Bruggen zorgt ervoor dat ik benieuwd ben naar het vervolg in The Bridge Kingdom serie.

Lees mijn hele recensie hier!


Gewoon zoals we zijn – Emma AnnaBeoordeling: 5/5 sterren

Gewoon zoals we zijn is wederom een prachtig verhaal geschreven door Emma Anna. Daarbij heeft Emma Anna met haar betoverende schrijfstijl ervoor gezorgd dat ik van Guus en Emilio ben gaan houden en ze dus echt een plekje in mijn hart hebben verkregen. Maar uiteindelijk gaat Gewoon zoals we zijn vooral over jezelf durven te uiten, jezelf kunnen zijn en jezelf kunnen accepteren. Oftewel een erg realistisch verhaal waaruit men veel kan leren.

Lees mijn hele recensie hier!


Amarant – Emmelie ArentsBeoordeling: 4/5 sterren

Amarant is een spannend, avontuurlijk en mysterieus verhaal. Daarbij is de strijdvaardigheid en het doorzettingsvermogen van Ceda en Arelle zeer fascinerend. De onverwachte gebeurtenissen in Amarant zorgen daarnaast ook voor een geweldige dynamiek. Ik kan dan wel zeggen dat ik enorm genoten heb van Amarant!

Lees mijn hele recensie hier!


Cytonic (Skyward #3) – Brandon SandersonBeoordeling: 4/5 sterren

Cytonic is een spannend, mysterieus en intrigerend verhaal. Ook in dit deel van de Skyward serie draait alles om Spensa, die er alles aan doet om haar volk te redden/beschermen. Daarnaast bevat Cytonic minder spannende gebeurtenissen dan de eerdere delen in de Skyward serie, echter de openbaringen in Cytonic zorgen toch voor een levendige sfeer. Toch ben ik door alle ontdekkingen die Spensa heeft gedaan, ben ik erg benieuwd naar het vervolg in de Skyward serie. Want hoe gaat Spensa alle ontdekte informatie gebruiken om haar volk te redden.

Lees mijn hele recensie hier!


Een eed zo duivels (Vervloekt #3) – Brigid KemmererBeoordeling: 4/5 sterren

Een eed zo duivels is een spannend, geheimzinnig en intrigerend einde van de Vervloekt-serie. Ditmaal wordt het verhaal verteld vanuit de perspectieven van alle hoofdpersonages; Rhen, Harper, Grey en Lia Mara. Op deze manier wordt het verhaal van alle kanten belicht, waardoor ik nog meer in het verhaal werd getrokken. Het einde van Een eed zo duivels is tevens ook nog erg spannend en eindigt bovendien op een prachtige wijze.

Lees mijn hele recensie hier!


Wereld zonder water – Inge SleegersBeoordeling: 4/5 sterren

Wereld zonder water is een geheimzinnig en spannend verhaal. Nimue slaagt helaas niet voor het examen en wordt dus naar een onbekende plek gebracht. Hier komt ze achter de waarheden die haar voorgangers hebben moeten ondergaan. Uiteindelijk strijdt ze voor haar vrijheid met diverse gevolgen. Daarnaast geven de flaptekst en titel de indruk dat de schaarste van water een groot onderdeel is in Wereld zonder water, maar dit blijkt echter enorm tegen te vallen. Want eigenlijk heeft het alleen invloed op de manier hoe de wereld op dat moment wordt bestuurd. Desondanks heeft Inge Sleegers wel voor een intrigerend verhaal gezorgd, omdat er in elk hoofdstuk wel iets spannends staat te gebeuren. En mede hierdoor ben ik dan ook wel benieuwd naar het andere deel van deze duologie.

Lees mijn hele recensie hier!


Schaduw van de lahr – Inge de VriesBeoordeling: 4/5 sterren

Schaduw van de lahr is een mysterieus, intrigerend en spannend fantasie verhaal. Ondanks de hoeveelheid bladzijdes is Schaduw van de lahr fascinerend, vooral door alle onverwachte en verrassende gebeurtenissen. Daarbij heeft Inge de Vries Schaduw van de lahr ook erg leesbaar geschreven, waardoor het ook makkelijk wegleest. Mede hierdoor en door alle avonturen die Dawit, Shirin en Alun ondergaan is Schaduw van de lahr erg moeilijk om weg te leggen.

Lees mijn hele recensie hier!

Geef een reactie