Wrap Up – Juni 2021

Wrap Up – Juni 2021

Wederom heb ik weer een aantal boeken gelezen deze maand! Het zijn er in totaal 8. Hoeveel boeken hebben jullie in juni gelezen?

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken.


Verstoten – Sterre Collins → Beoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Verstoten een ontroerend en heftig verhaal. Door de afwisseling tussen de dialogen, de brieven en de gedachtes blijft Verstoten fascineren. En door de emotionele schrijfstijl van Sterre Collins is Verstoten een aangrijpend verhaal!

Lees mijn hele recensie hier!


10 truths en een dare – Ashley Elston Beoordeling: 3/5 sterren

Al met al is 10 truths en een dare een heerlijk boek om tussendoor te lezen. Qua gebeurtenissen in 10 truths en een dare gebeurt er vrij weinig in vergelijking met 10 blind dates. Desondanks heb ik wel enorm genoten van 10 truths en een dare.

Lees mijn hele recensie hier!


Verbeeld me (Shatter Me #6) – Tahereh Mafi Beoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Verbeeld me een prima einde van de Shatter Me serie. Helaas viel het einde van Verbeeld me tegen door mijn hoge verwachtingen, maar de strijdvaardigheid van de personages maakt veel goed. Daarnaast is de schrijfstijl van Tahereh Mafi weer subliem!

Lees mijn hele recensie hier!


LILY – Tom De Cock Beoordeling: 4/5 sterren

Al met al is LILY een heerlijk jeugdig boek om te lezen! LILY laat zien wat de eventuele gevolgen kunnen zijn van de hedendaagse problematiek, zoals bijvoorbeeld het klimaat. Daarnaast heeft LILY een open einde, dus hopelijk komt er nog een vervolgdeel!

Lees mijn hele recensie hier!


Zolang je van me houdt – Suzanne van Bilderbeek Beoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Zolang je van me houdt een heerlijk verhaal. De personages Sasha en Daniel worden absoluut niet als perfect neergezet, waardoor Zolang je van me houdt een realistisch verhaal is geworden. Daarnaast bevat Zolang je van me houdt ook onverwachte gebeurtenissen, waardoor Zolang je van me houdt totaal niet voorspelbaar is. Ook bevat Zolang je van me houdt een open einde, waardoor ik niet kan wachten op het vervolg!

Lees mijn hele recensie hier!


Onderuniversum – Pen Stewart Beoordeling: 3/5 sterren

Al met al had ik meer verwacht van Onderuniversum. Door meer aandacht te besteden aan de worldbuilding en de karakters van de personages en ook door meer de focus te leggen op de vreemde wezens (en het rare verschijnsel), dan zal Onderuniversum veel beter uit de verf komen. Want het idee van Onderuniversum heeft echt veel potentie!

Lees mijn hele recensie hier!


Nieuwe maan – Sarah Crossan Beoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Nieuwe maan een intrigerend verhaal, mede door de poëtische schrijfstijl. Het einde daarentegen was wat minder indrukwekkend en aangrijpend dan gehoopt. Ook hadden de personages wat meer diepgang mogen hebben. Desalniettemin heb ik enorm genoten van Nieuwe maan!

Lees mijn hele recensie hier!


Roadtrip naar nergens – Barbara De Smedt Beoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Roadtrip naar nergens een spannend en mysterieus verhaal. Dit komt mede omdat je wordt meegezogen in de gebeurtenissen die plaatsvinden tijdens de rondreis van Michelle. En tijdens die reis leert Michelle zichzelf kennen. Ook komt duidelijk naar voren dat Roadtrip naar nergens vooral draait om vertrouwen. Want wie kun je nu wel of niet vertrouwen?

Lees mijn hele recensie hier!

Geef een reactie