Wrap Up – Juni 2020

Wrap Up – Juni 2020

Wederom bleek ik een behoorlijke stapel boeken weg te hebben gelezen! Het zijn er maar liefst 10! Hoeveel boeken hebben jullie in mei gelezen?

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken.


Donker water (Detective Erika Foster #3) – Robert Bryndza → Beoordeling: 4/5 sterren

Wederom zaten er onverwachte gebeurtenissen en plottwists in Donker water. Daarnaast word je in Donker water meegenomen naar alle uiteenlopende emoties van de personages. Tevens word je als lezer ook nog eens getriggerd om zelf ook opzoek te gaan naar de mogelijke dader. Ook is het tot het einde onduidelijk wat er nu precies zesentwintig jaar geleden is gebeurd. Donker water kan omschreven worden als spannend, geheimzinnig en mysterieus!

Lees mijn recensie hier!


Perfecte moeder – Aimee Molloy → Beoordeling: 3/5 sterren

Perfecte moeder wordt omschreven als een thriller, maar voor mij voelde Perfecte moeder niet aan als een thriller. Desondanks blijf je wel lezen, omdat je wilt weten hoe het verhaal eindigt. Desondanks vond ik Perfecte moeder niet spannen en zaten er ook geen plottwist in het verhaal.

Lees mijn recensie hier!


Dubbelleven – Chinouk ThijssenBeoordeling: 5/5 sterren

Dubbelleven bevat een belangrijke boodschap over situaties, die helaas hedendaags nog steeds voorkomen. Tevens is Dubbelleven voorspelbaar, maar daarentegen weet je ook dat deze situaties op deze manier plaatsvinden en slachtoffers vaak niets of weinig het gevoel hebben dat ze in die situatie zitten. Dubbelleven is zo spannend dat het verhaal je niet meer loslaat!

Lees mijn recensie hier!


De ballade van slangen en zangvogels (The Hunger Games #0.5) – Suzanne Collins → Beoordeling: 5/5 sterren

Daarnaast worden er in De ballade van slangen en zangvogels veel verwijzingen gemaakt naar de originele trilogie. Tevens leer je meer over Panem, aangezien De ballade van slangen en zangvogels zich daar voornamelijk afspeelt. De ballade van slangen en zangvogels is een rauw en gruwelijk verhaal, waarin voornamelijk macht wordt benadrukt!

Lees mijn recensie hier!


Ik daag je uit – Ilsa Madden-Mills → Beoordeling: 4/5 sterren

Ik daag je uit is een charmant en grappig verhaal met nerdy en sexy personages. Daarnaast is Ik daag je uit een heerlijke universiteitsromance gevuld met allerlei emoties. Ook bevat Ik daag je uit verrassende wendingen en een mooi afsluitend einde.

Lees mijn recensie hier!


The Perfectionists (The Perfectionists #1) – Sara Shepard → Beoordeling: 4/5 sterren

The Perfectionists bevat verrassende wendingen en een enorme cliffhanger, waardoor ik niet kan wachten om The Good Girls te lezen. Daarnaast weet je gedurende The Perfectionists dat sommige personages niets met de moord te maken hebben, waardoor je maar blijft malen wie nu precies Nolan heeft vermoord. The Perfectionists is spannend, intrigerend en een mysterieus verhaal!

Lees mijn hele recensie hier!


De aflossing (Beautiful Creatures #4) – Kami Garcia & Margaret Stohl Beoordeling: 3/5 sterren

De aflossing is een rechttoe rechtaan verhaal zonder verrassende wendingen. Hierdoor wordt De aflossing een eentonig en bovenal saai verhaal. Desondanks sluit De aflossing de serie op een afrondende manier af, maar dit laatste deel vond ik kijkend naar de eerdere delen ontzettend tegenvallen.

Mijn recensie komt zaterdag 11 juli online!


Bijna echt – Lisa van Campenhout → Beoordeling: 4/5 sterren

Bijna echt is een verrassend en verfrissend verhaal die laat zien dat perfecte werelden allesbehalve perfect zijn. Bijna echt kan met de volgende woorden worden omschreven: drama, glitter en glamour, rijkdom, influencer, vrienden, diefstal en leugens.

Mijn recensie komt dinsdag 14 juli online!


The Good Girls (The Perfectionists #2) – Sara Shepard → Beoordeling: 4/5 sterren

Mijn recensie komt zaterdag 18 juli online!


Sprakeloos verliefd – Emma Anna → Beoordeling: 5/5 sterren

Mijn recensie komt dinsdag 21 juli online!

Geef een reactie