Wrap Up – Juni

Wrap Up – Juni

In de maand juni werkte ik aan de laatste loodjes van mijn bachelor. Daarbij kan ik vermelden dat ik mijn bachelor van Technische Geneeskunde heb behaald! Deze laatste weken waren intens en om een beetje tot rust te komen, had ik voor mezelf afgesproken om elke avond de tijd te nemen om lekker te kunnen lezen. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in negen gelezen boeken!

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken.


Romeo & Julia – Tiny Fisscher → Beoordeling: 4/5 sterren

Romeo & Julia is een hertelling van het oorspronkelijke verhaal en bevat mooie illustraties. Ook is Romeo & Julia zo geschreven, dat het makkelijke te lezen en te begrijpen valt en dus toegankelijker wordt voor veel jongeren die aan dit verhaal willen proeven.

Lees mijn hele recensie hier!


54 minuten – Marieke Nijkamp → Beoordeling: 4/5 sterren

54 minuten is een aangrijpend verhaal, wat laat zien wat de reacties zijn op een heftige gebeurtenis en wat de acties zijn die daarop volgen. Het is geheimzinnig, spannend, confronterend, ingrijpend en zeer aangrijpend.

Lees mijn hele recensie hier!


De Held van Anwyn – Cathinca van Sprundel → Beoordeling: 4/5 sterren

De Held van Anwyn is een kort maar krachtig verhaal, over een niet-magische in een magische wereld om zijn schuld te verlossen.

Lees mijn hele recensie hier!


Dansen tot de zon komt – Marieke Frankema → Beoordeling: 4/5 sterren

Dansen tot de zon komt is een liefdevol, vreugdevol, verdrietig en hartverscheurend verhaal. Door de prachtige karakters van de personages en de passie- en liefdevolle schrijfstijl is het een verhaal waar je met volle tuigen kunt van genieten en af en toe een traantje moet wegpikken.

Lees mijn hele recensie hier!


Knetterverliefd – Vannessa Thuyns → Beoordeling: 4/5 sterren

Knetterverliefd is een verhaal wat je in zomerse sferen brengt, veel romantiek bevat, laat zien wat goede vriendinnen voor je kunnen betekenen en heeft ook veel awkward momenten. Het is dus een heerlijk boek om tussendoor te lezen, op een zonnige dag!

Lees mijn hele recensie hier!


Zomer in het Kunstcafé – Sue McDonagh → Beoordeling: 4/5 sterren

Zomer in het Kunstcafé is een realistisch, romantisch, verdrietig en grappig verhaal. Met daarin vooral een belangrijke boodschap: doe wat je zelf leuk vindt en vooral waar je zelf gelukkig van wordt.

Lees mijn hele recensie hier!


Hashtag Hiernamaals – Vanessa Gerrits → Beoordeling: 4/5 sterren

Hashtag Hiernamaals is een spannend, mysterieus en intrigerend verhaal. Waarin een origineel en uniek idee over het Hiernamaals naar voren wordt gebracht.

Lees mijn hele recensie hier!


Meester Legende (Caraval #2) – Stephanie Garber → Beoordeling: 4/5 sterren

Meester Legende is een magisch, mysterieus, spannend en intrigerend verhaal, waarin magie niet van de werkelijkheid is te onderscheiden.

Lees mijn hele recensie hier!


Gebroken (Slated #2) – Teri Terry → Beoordeling: 5/5 sterren

Gebroken is spannend, mysterieus, interessant, meelevend en intrigerend. Daarnaast heeft Gebroken mij als een van de weinige boeken echt een ware book hangover bezorgd!

Recensie komt op dinsdag 9 juli online!

4 gedachten over “Wrap Up – Juni

Geef een reactie