Wrap Up – Juli 2022

Wrap Up – Juli 2022

Wederom heb ik weer een aantal boeken gelezen afgelopen maand! Het zijn er in totaal 5. Hoeveel boeken hebben jullie in juli gelezen?

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken.


De club der buitenbeentjes – Stefanie SybensBeoordeling: 4/5 sterren

De club der buitenbeentjes is een intrigerend verhaal met veel geheimzinnigheden rondom de personages. Maddie is niet zonder reden door haar moeder naar Camp Mind gestuurd. Tegelijkertijd komt Maddie in Camp Mind veel personen tegen die ook zo hun ‘problemen’ hebben. En deze personages maken allemaal een ontwikkeling door die door Stefanie Sybers op een prachtige manier is beschreven. Daarbij heeft Stefanie het ook voor elkaar gekregen dat het geen moment saai is in De club der buitenbeentjes. Hoewel de geheimen rondom het kamp voor mij doen wel iets te veel werd opgehemeld.

Lees mijn hele recensie hier!


Beschermende Golven (Het Laatste Drakenei #2) – Claudia BoonBeoordeling: 4/5 sterren

Beschermende Golven is een spannend en geheimzinnig verhaal. Het avontuur rondom de draken gaat verder met Eilika, Ylva, Aster, Solix en Cieri. In eerste instantie moest ik weer even in het verhaal komen, maar gaandeweg Beschermende Golven werd alles weer steeds duidelijker wat er in Helende Bladeren ook alweer was gebeurd. Hoe verder ik ook in Beschermende Golven kwam, hoe intrigerender Beschermende Golven ook werd. Het einde van Beschermende Golven zit vol met verrassende wendingen, waardoor ik erg benieuwd ben naar het vervolg!

Lees mijn hele recensie hier!


De liefdeshypothese – Ali HazelwoodBeoordeling: 4/5 sterren

De liefdeshypothese is een intrigerend, grappig en romantisch verhaal. Promovendus Olive wordt gedwongen een relatie te faken en vanaf dat eerste moment gaat alles al anders dat ze in eerste instantie wilde. Ze moet gedurende het verhaal continu improviseren en daarnaast blijkt er ook ondertussen wat te ontwikkelen. Ondanks dat veel gebeurtenissen voorspelbaar zijn, wordt De liefdeshypothese een geweldig verhaal juist omdat alles wat Olive niet zou willen toch gebeurt. Ik heb dan ook enorm genoten van De liefdeshypothese.

Lees mijn hele recensie hier!


Schijndood (Kim Stone #4) – Angela MarsonsBeoordeling: 4/5 sterren

Schijndood is een spannend, geheimzinnig en intrigerend verhaal. Wederom zien we weer het bijzondere karakter van detective Kim Stone. Maar dit karakter zorgt er wel weer voor dat Stone er alles aan doet om de seriemoordenaar te vinden. Daarnaast wordt er af en toe vanuit het perspectief van de seriemoordenaar geschreven, waardoor je als lezer steeds iets meer over hem of haar te weten komt. Mede ook door de schrijfstijl van Angela Marons heb ik genoten van Schijndood en ik kan dan ook niet wachten op het volgende deel Bloedlijn.

Lees mijn hele recensie hier!


Kroon van gouden beenderen (Blood and Ash #3) – Jennifer L. ArmentroutBeoordeling: 4/5 sterren

Kroon van gouden beenderen is een spannend, geheimzinnig en intrigerend verhaal. Gaandeweg het verhaal leert Poppy steeds meer over wie en wat ze nu precies is. Ook blijkt alles niet heel makkelijk te verlopen en moeten zowel Poppy als Casteel af en toe vrezen voor hun leven. Daarnaast willen ze allebei hun eigen broer weer terugvinden en dat is ook niet simpel. Ook hebben Poppy en Casteel prachtige en liefdevolle karakters die er mede voor zorgen dat Kroon van gouden beenderen een intrigerend verhaal is. De verrassende wending op het einde van Kroon van gouden beenderen en het open einde wat er daarop volgt zorgt ervoor dat ik erg benieuwd ben naar het vervolg in de Blood and Ash serie.

Lees mijn hele recensie hier!

Geef een reactie