Wrap Up – Juli 2021

Wrap Up – Juli 2021

Wederom heb ik weer een aantal boeken gelezen deze maand! Het zijn er in totaal 10. Hoeveel boeken hebben jullie in juli gelezen?

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken.


Eén huis, vijf gedachten (Huisgenoten #3) – Emma Zomer → Beoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Eén huis, vijf gedachten een heerlijk deel in de Huisgenoten serie. Zo vinden er ontzettend veel gebeurtenissen in Eén huis, vijf gedachten plaats. En ook blijven de personages Charlot, Janne, Lydia, Eva en Esmée zich gedurende het verhaal ontwikkelen.

Lees mijn hele recensie hier!


Eén huis, vijf liefdes (Huisgenoten #4) – Emma Zomer → Beoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Eén huis, vijf liefdes wederom weer een geweldig deel uit de Huisgenoten serie. Daarnaast is het prachtig om te zien dat de personages Charlot, Janne, Lydia, Eva en Esmée zich verliezen in de liefde. En ook het dealen met de consequenties wanneer niet alles loopt zoals men zou willen is indrukwekkend. En dan is vooral de hechte vriendschap van de vrouwen op zulke momenten erg waardevol!

Lees mijn hele recensie hier!


Eén huis, vijf verhuizingen (Huisgenoten #5) – Emma Zomer → Beoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Eén huis, vijf verhuizingen een geweldig einde van de Huisgenoten serie. De geweldige vriendschap tussen Charlot, Janne, Lydia, Eva en Esmée wordt wederom benadrukt. En daarnaast hebben de personages een geweldige ontwikkeling doorgemaakt. En uiteindelijk staat iedereen ondanks diverse tegenslagen gelukkig in haar leven!

Lees mijn hele recensie hier!


Voor Yasmin – Esther Walraven Beoordeling: 3/5 sterren

Al met al is Voor Yasmin een indrukwekkend verhaal. Toch mis ik wel de diepgang in het verhaal, waardoor Voor Yasmin eventueel een nog aangrijpender verhaal zou zijn geworden. Desondanks laat Voor Yasmin wel zien wat het met een jongvolwassene doet op het moment van zo’n groot verlies.

Lees mijn hele recensie hier!


Ik zie, ik zie… – Ellie Marney Beoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Ik zie, ik zie… een geweldige thriller voor een jongvolwassene. Dit komt vooral omdat Ik zie, ik zie… een spannend en mysterieus verhaal is. Alhoewel het eerste gedeelte van Ik zie, ik zie… wel iets enerverende had gemogen. Desondanks drukken Emma en Travis op een positieve en leuke een stempel op het verhaal.

Lees mijn hele recensie hier!


Wreed spel (Kim Stone #2) – Angela Marsons Beoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Wreed spel een leuke en bovenal een interessante thriller. Helaas is vanaf het begin al duidelijk wie de dader is, waardoor je niet zelf op zoek hoeft naar de dader. Alhoewel er bij één zaak nog wel naar een specifieke persoon wordt gezocht. Desondanks zorgt juist de doorzettingsvermogen van detective Kim Stone er wel voor dat Wreed spel blijft fascineren.

Lees mijn hele recensie hier!


Gelukkig op Ibiza – Aline van Wijnen Beoordeling: 3/5 sterren

Al met al kan Gelukkig op Ibiza worden omschreven als een doorsnee verhaal. Daarnaast waren de personages in eerste instantie nogal zelfzuchtig, maar gelukkig veranderde dit gedurende het verhaal. Eveneens had het einde van Gelukkig op Ibiza nog wel wat uitgebreider gemogen, want nu werd het einde vooral afgeraffeld. Ook was Gelukkig op Ibiza soms ietwat voorspelbaar.

Lees mijn hele recensie hier!


Luna, schaduw van de maan – Lies Vervloet Beoordeling: 3/5 sterren

Al met al is het leven van Luna in Luna, schaduw van de maan erg mysterieus. Helaas was het eerste gedeelte van Luna, schaduw van de maan ietwat langdradig. Maar dit veranderde gelukkig in het laatste gedeelte, mede omdat er toen veel bijzondere en ook een aantal onverwachte gebeurtenissen plaatsvonden. Ook waren er jammer genoeg op het einde een aantal gebeurtenissen wat voorspelbaar, maar daarnaast was het merendeel van de gebeurtenissen verrassend. Tevens heeft Luna, schaduw van de maan een open einde, waardoor ik niet kan wachten op het vervolg!

Lees mijn hele recensie hier!


Ademloos (Dirty Little Secrets #1) – Anja Feliers Beoordeling: 3/5 sterren

Al met al viel Ademloos tegen in vergelijking met mijn verwachtingen van het verhaal. Dit komt vooral door de ontbrekende diepgang en ook de weinig onverwachte gebeurtenissen. Daarnaast miste ik vooral de ontwikkeling in het verhaal en ook vooral bij de personages. Desondanks was het einde van Ademloos wel verrassend en juist die sfeer, schrijfwijze en ontwikkeling zou ik graag in het rest van het verhaal willen terugzien.

Lees mijn hele recensie hier!


De Erfenis (De Erfenis #1) – Jennifer Lynn Barnes Beoordeling: 4/5 sterren

Al met al is De Erfenis een heerlijk eerste deel van deze serie. De Erfenis is ook meteen mysterieus en wordt gedurende het verhaal steeds spannender. Daarnaast word je als lezer meegenomen in dit bijzondere avontuur en ontstaan er bij elk antwoord weer nieuwe vragen. Tevens eindigt De Erfenis erg verrassend en ook nog eens erg open. Waardoor ik niet kan wachten op het vervolg!

Lees mijn hele recensie hier!

Geef een reactie