Wrap Up – Juli 2019

Wrap Up – Juli 2019

De eerste week van de maand juli stond voor mij in het teken van het afronden van mijn bachelor. Daarna begon voor mij de wel verdiende vakantie. In deze periode werk ik regelmatig (ongeveer vijf dagen per week) en daarnaast probeer ik veel tijd vrij te maken om te lezen. Uiteindelijk heeft het dan ook geresulteerd in 10 gelezen boeken deze maand!

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken.


De geur van groen – Pamela Sharon → Beoordeling: 4/5 sterren

De geur van groen is een mooi, prachtig, humoristisch en verdrietig verhaal over het leven van een meisje dat de wereld niet met eigen ogen kan bekijken. Sommige passages heb ik met een brok in mijn keel gelezen. Ook was ik soms erg benieuwd waar het verhaal naartoe zou leiden. Kortom De geur van groen is zoals de achterkant eigenlijk beschrijft: een origineel, intiem en ontroerend verhaal over vriendschap, liefde en vertrouwen in jezelf!

Lees mijn hele recensie hier!


Grondvuur – Mirjam Gielen → Beoordeling: 4/5 sterren

Grondvuur is een indrukwekkend verhaal wat laat zien wat de impact en gevolgen van sommige gebeurtenissen, in de Tweede Wereldoorlog, nog steeds kan zijn op de relatie tussen verschillende generaties binnenin een familie.

Lees mijn hele recensie hier!


Gruwelijk spel – Mirjam Hildebrand → Beoordeling: 4/5 sterren

Gruwelijk spel is een spannende thriller met een onverwachte dader die een bijzondere aanleiding heeft om Daantjes beste vriendin in levens gevaar te brengen. Daarnaast is Gruwelijk spel een uitstekend boek voor jeugdige YA-lezers die van thrillers houden!

Lees mijn hele recensie hier!


Oorsprong & Bloedlust (The Vampire Diaries: Stefans Dagboeken #1-2) – L.J. Smith → Beoordeling: 4/5 sterren

In Oorsprong & Bloeddorst wordt het verhaal verteld over de periode waarin Stefan en Damon transformeren in vampiers. Daarnaast is Oorsprong & Bloeddorst net zoals voorgaande delen mysterieus, vol met actie en spanning!

Lees mijn hele recensie hier!


De hemel begint bij je voeten – Jandy Nelson → Beoordeling: 3/5 sterren

De hemel begint bij je voeten behandelt een bijzonder en indrukwekkend onderwerp. Helaas is het verhaal op diverse vlakken voorspelbaar en daardoor saai. Desondanks worden emoties en gevoelens goed beschreven, waardoor je goed in personages kon inleven. 

Lees mijn hele recensie hier!


Schaduw me (Shatter Me #4.5) – Tahereh Mafi → Beoordeling: 4/5 sterren

Uit Schaduw me kunnen we toch wel concluderen dat Kenji voor velen de favoriete personages is?! Daarnaast word je wederom betoverd door de schrijfstijl van Tahereh Mafi, waardoor je wordt meegezogen in het verhaal!

Lees mijn hele recensie hier!


De stalker in de nacht (Detective Erika Foster #2) – Robert Bryndza → Beoordeling: 5/5 sterren

De stalker in de nacht is geheimzinnig, spannend en mysterieus. Door de verschillende perspectieven krijg je informatie van zowel inspecteur Erika als van de dader, waardoor het verhaal nog interessanter wordt!

Lees mijn hele recensie hier!


Ordo Entia | Openbaring – Esmeralda van Belle → Beoordeling: 3/5 sterren

Ordo Entia | Openbaring is fantasierijk, spannend en mysterieus. Desondanks konden diverse punten nog wat beter worden uitgewerkt, maar was het een heerlijk verhaal om tussendoor te lezen.

Recensie komt op donderdag 8 augustus online!


Orangeboy – Patrice Lawrence → Beoordeling: 4/5 sterren

Orangeboy is een indrukwekkend verhaal, waarin de woorden: familie, vriendschap, dood, bendes en drugs het verhaal perfect omschrijven!

Recensie komt op zaterdag 10 augustus online!


Harry Potter en de Vuurbeker (Harry Potter #4) – J.K. Rowling → Beoordeling: 4/5 sterren

Harry Potter en de Vuurbeker is een verrassend, spannend en intrigerend verhaal. Het einde is verrassend en het verhaal bevat vele spannende wendingen, waardoor je maar blijft doorlezen!

Recensie komt op donderdag 15 augustus online!

Geef een reactie