Wrap Up – Juli 2018

Wrap Up – Juli 2018

De afgelopen maand heb ik tussen het vele werken door ook nog veel kunnen lezen. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in 7 gelezen boeken. Het is tevens de eerste maand dat ik een boek koop en deze ook diezelfde maand uitlees! Dit boek staat helaas niet op de foto.


De IJzeren Prinses (De Helse Creaties #3) – Cassandra Clare

Het laatste deel uit deze geweldige serie! Het verhaal bevat spanning en actie en wordt afgewisseld met liefdevolle scenes. Daarnaast wordt de sfeer fantastisch uitgedrukt. Duister, grimmig, verdrietig, liefdevol en gevaarlijk.

Beoordeling: 5/5 sterren


Inkt (Skin #1) – Alice Broadway

De cover was het eerste wat mij opviel aan dit boek. Zo mooi! Daarnaast was het verhaal ook mooi waarin tatoeages de hoofdrol spelen. Ondanks een aantal kleine minpunten was dit een fijn leesbaar boek. Ben benieuwd naar het vervolg.

Beoordeling: 4/5 sterren


Dagboek van een getuige – Astrid Holleeder

Een heel ander genre dan dat ik normaal lees, maar desondanks was ik zo benieuwd naar dit verhaal. In dit verhaal krijg je een indruk hoe er wordt omgegaan met getuigen. 

Beoordeling: 3/5 sterren


Ontwaken & De strijd (The Vampire Diaries #1-2) – L.J. Smith

Na het kijken van de tv-serie werd het tijd om de boeken te lezen. Vanaf het begin is het duidelijk dat de boeken anders zijn dan de tv-serie. Hopelijk worden de andere delen nog beter.

Beoordeling: 3/5 sterren


Pluk een roos (Helen Grace #3) – M.J. Arlidge

Het derde deel van deze geweldige, spannende en actievolle serie. M.J. Arlidge kan personages geweldig laten groeien. Hierdoor worden de boeken steeds beter en spannender. Tevens wordt het moeilijker om het einde te voorspellen!

Beoordeling: 4/5 sterren


Stad van de Gevallen Engelen (Kronieken van de Onderwereld #4) – Cassandra Clare

Het verhaal was in het begin moeilijk inkomen, maar later was het weer als vanouds. Spannend, actievol en geweldig! Ben weer benieuwd naar de laatste delen.

Beoordeling: 4/5 sterren

Geef een reactie