Wrap Up – Januari 2022

Wrap Up – Januari 2022

Wederom heb ik weer een aantal boeken gelezen afgelopen maand! Het zijn er in totaal 7. Hoeveel boeken hebben jullie in januari gelezen?

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken.


Winterwereld (De lange winter #1) – A.G. RiddleBeoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Winterwereld een mysterieus en intrigerend eerste deel van De lange winter trilogie. Ik heb dan ook enorm genoten van alle science fictie elementen in Winterwereld, maar tegelijk ook van de geweldige personages James en Emma. En dat laatste komt voornamelijk omdat James en Emma, maar ook andere personages uiteindelijk allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben, namelijk het stoppen van het bevriezen van de aarde. Daarnaast ben ik door de climax op het einde van Winterwereld ook erg benieuwd geworden naar het vervolg De strijd om de zon.

Lees mijn hele recensie hier!


Koud bloed (Detective Erika Foster #5) – Robert BryndzaBeoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Koud bloed weer een interessante thriller uit de Detective Erika Foster serie. Jammer genoeg wordt al gauw duidelijk wie de moordenaar is, maar toch blijft het spannend tot het einde. Daarnaast werd dit keer ook meer aandacht besteed aan het privéleven van detective Erika Foster, waarin ze ook een andere kant van zichzelf leert kennen.

Lees mijn hele recensie hier!


Het duizend eilanden experiment (Ontdekking van de mens #1) – Frank van DongenBeoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Het duizend eilanden experiment een uitstekend science fictie verhaal. De virtuele wereld, de Alfabeschaving maar ook Jacks tweelingbroer Redmond zijn intrigerende onderwerpen, waar je meer van wilt weten. Daarnaast werkt Jacks enthousiasme om alles te onderzoeken en te ontdekken erg aanstekelijk. Waardoor ik nog erg benieuwd ben naar wat Jack allemaal nog meer gaat ontdekken en uitvinden.

Lees mijn hele recensie hier!


Koud hart – Tess GerritsenBeoordeling: 3/5 sterren

Al met al is Koud hart een ander soort thriller dan ik normaal gesproken van Tess Gerritsen gewend was. Daarnaast moest ik mij door het eerste gedeelte van Koud hart soms heen worstelen. Maar toen ik eenmaal de personages beter leerde kennen, kon ik Koud hart moeilijk wegleggen. Tegelijk waren sommige bekendmakingen op het einde voor mij wel erg verrassend.

Lees mijn hele recensie hier!


Zolang je van me blijft – Suzanne van BilderbeekBeoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Zolang je bij me blijft een aangrijpend vervolg op Zolang je van me houdt. Sasha en Daniel hebben heftige gebeurtenissen meegemaakt, maar daarnaast staan ze nog ook nog voor grotere keuzes. De strijd die ze voeren met zichzelf en met elkaar is erg aangrijpend, maar laat vooral zien dat communicatie en eerlijkheid het belangrijkste is.

Lees mijn hele recensie hier!


Feel Again (Again #3) – Mona KastenBeoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Feel Again een prachtig, maar bovenal een aangrijpend verhaal. Sawyer vindt het moeilijk om haar hart open te stellen, maar ook Isaac heeft het eerder niet makkelijk gehad. Zo worstelen ze allebei niet alleen met zichzelf, maar daardoor ook met elkaar. Tegelijkertijd maken zowel Sawyer als Isaac een persoonlijke ontwikkeling door, wat mede ervoor heeft gezorgd dat Feel Again een intrigerend verhaal is geworden!

Lees mijn hele recensie hier!


Nick en Charlie in de stad van de liefde (Heartstopper #3) – Alice OsemanBeoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Nick en Charlie in de stad van de liefde een intrigerend, liefdevol en ontroerend verhaal. De warme karakters van Nick en Charlie zijn prachtig, maar ondertussen is het ook mooi om te zien hoe ze steeds meer van elkaar te weten komen en elkaar dus ook meer gaan vertrouwen. Daarnaast staan ze voor moeilijke en emotionele keuzes, die door Alice Oseman op een prachtige manier ter illustratie is gebracht. Door de zorgen die ze voor elkaar voelen ben ik erg benieuwd naar het vervolg: Nick en Charlie hebben elkaar meer dan ooit nodig.

Lees mijn hele recensie hier!

Geef een reactie