Wrap Up – Januari 2021

Wrap Up – Januari 2021

Wederom heb ik weer een aantal boeken gelezen deze maand! Het zijn er in totaal 6. Hoeveel boeken hebben jullie in januari gelezen?

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken.


Je hebt één nieuwe volger – Chinouk Thijssen Beoordeling: 4/5 sterren

Je hebt één nieuwe volger is een spannend verhaal waarin je vanaf de eerste bladzijde weet dat er iets niet helemaal klopt. Ook zitten er in Je hebt één nieuwe volger een paar verrassende gebeurtenissen, waaronder het einde. Bovendien had ik richting het einde wel het idee in welke richting ik moest zoeken naar de dader.

Lees mijn hele recensie hier!


Helsinki – Nathalie PagieBeoordeling: 4/5 sterren

Helsinki is een meeslepende thriller. Daarnaast wordt het verhaal op een goede en vooral op een mysterieuze manier geïntroduceerd, waardoor je maar blijft doorlezen voor de antwoorden. Desondanks vond ik Helsinki een prima verhaal, maar had op het einde van mij wel wat meer verrassende wendingen mogen hebben.

Lees mijn hele recensie hier!


Het verdoemde verbond (Xullux #1) – Jakim KravanjaBeoordeling: 4/5 sterren

Het verdoemde verbond is een fantasierijk, mysterieus en avontuurlijk verhaal. Daarnaast heeft Het verdoemde verbond mij op een positieve manier verrast door de diverse wendingen in het verhaal. Ook vond ik de worldbuilding geweldig, omdat ik de wereld echt voor mij zie. Jammer genoeg waren wel een aantal gebeurtenissen wat voorspelbaar. Desondanks vond ik Het verdoemde verbond een prachtig eerste deel en ben ik erg benieuwd naar het vervolg!

Lees mijn hele recensie hier!


Drie weduwen – Cate QuinnBeoordeling: 3/5 sterren

In het begin van Drie weduwen was het lastig om in het verhaal te komen, doordat er veel werd geïntroduceerd en er weinig gebeurde. Uiteindelijk veranderde het toen er steeds meer actie in het verhaal kwam. Daartegenover was het einde toch wat voorspelbaar en sommige stukken van het verhaal waren ietwat langdradig, waardoor het leestempo nogal langzaam was. Daarentegen zijn de openbaringen van de geheimen van de drie weduwen wel intrigerend en soms verrassend. Al met al is Drie weduwen een prima verhaal, maar is het niet erg spannend of verrassend.

Lees mijn hele recensie hier!


Drakenhart (Drakenhart #1) – Nanouk KiraBeoordeling: 4/5 sterren

Al met al heb ik genoten van Drakenhart. Hoewel het in eerste instantie wat moeilijk was om in het verhaal te geraken, was dit na een aantal hoofdstukken precies andersom. Want toen kon ik Drakenhart juist moeilijk wegleggen. Daarnaast is ook de groei van de schrijfstijl van Nanouk Kira prachtig om te zien en kan ik niet wachten op het vervolg!

Lees mijn hele recensie hier!


Alles voor jou – Susanne KosterBeoordeling: 3/5 sterren

Al met al is Alles voor jou een spannende psychologische roman. Alles voor jou laat duidelijk zien wat de gevolgen kunnen zijn van een bepaalde gebeurtenis uit het verleden van Donna en Sem, en vooral wat dit uiteindelijk doet met personen. Maar zoals eerder al benoemd, had er toch iets meer aandacht mogen worden besteed aan die ene gebeurtenis die alles in het leven van Donna en Sem heeft veranderd. En dan meer specifiek hoe die gebeurtenis toentertijd de levens heeft veranderd.

Lees mijn hele recensie hier!

Geef een reactie