Wrap Up – Januari 2020

Wrap Up – Januari 2020

De eerste maand van het nieuwe jaar is inmiddels alweer voorbij. Het jaar begon met tentamens, verslagen, assessments en presentaties. Desondanks is het geluk om 6 boeken te lezen! Hoeveel boeken hebben jullie in januari gelezen?

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken.


Exit (Slated #0.5) – Teri Terry Beoordeling: 5/5 sterren

Exit is een spannend, avontuurlijk, intrigerend, mysterieus en bovenal een verbluffend verhaal! Manipulatieve mensen spelen een hoofdrol en zelfs mensen waarvan je niet verwacht dat ze manipulatief zijn, laten de slechtste kant van zich naar boven komen. Daarnaast heeft Exit zowel een onverwachts einde als een einde die je al ziet aankomen. Tenminste als je de Slated serie al hebt gelezen. In het einde vinden er namelijk onverwachte gebeurtenissen plaats, maar aan de andere kant weet je door de Slated serie al welke richting je aan het oplezen bent. Desondanks is Exit weer een verhaal dat je niet kunt wegleggen en ik heb hem met veel plezier gelezen!

Lees mijn hele recensie hier!


Adder (Eilanden van Storm & Smart #1) – Bex HoganBeoordeling: 4/5 sterren

Adder bevat alles wat er van een piratenverhaal mag worden verwacht: norse bemanning, veel gevechten met geweld, een kapitein die alle macht wil hebben en heel veel strijd. Daarnaast is Adder een avontuurlijk, spannend, intrigerend, verrassend en bovendien een geweldig verhaal, waarin het einde veel onverwachtse momenten bevat die zowel verdrietig als mooi zijn!

Lees mijn hele recensie hier!


Begeerte & Moordlust (The Vampire Diaries Stefans Dagboeken #3-4) – L.J. SmithBeoordeling: 3/5 sterren

Helaas was Begeert & Moordlust ditmaal niet spannend en vonden er vrij weinig echt verrassende gebeurtenissen plaats, waardoor het ten opzichte van de overige delen uit de serie een vrij saai verhaal was. Daarnaast waren er ook passages in het verhaal waarbij de jaren voorbij vlogen zonder dat je het echt doorhad en dit bracht verwarring met zich mee.

Lees mijn hele recensie hier!


Stille schreeuw (Kim Stone #1) – Angela Marsons Beoordeling: 5/5 sterren

Stille schreeuw is een mysterieus, intrigerend en bovenal spannend verhaal die vol zit met verrassende wendingen. Door de spanning wordt er in het verhaal een goed tempo vastgehouden en blijf je maar lezen! Daarnaast blijft het ook tot het einde onduidelijk wie nu precies de moordenaar is, want ondertussen wordt de lijst wel kleiner en word je door Angela Marsons meerdere keren totaal op het verkeerde been gezet.

Lees mijn hele recensie hier!


Het bloemenmeisje – Anya NiewierraBeoordeling: 4/5 sterren

Het bloemenmeisje is een spannend, mysterieus en intrigerend verhaal. Daarnaast heet Het bloemenmeisje een uitstekende opbouw. Het begint met de introductie van de personages en het wordt ook meteen duidelijk wat Nina nog weet van het moment dat ze bij het lichaam van haar dode moeder wordt weggehaald. In het midden worden steeds meer vragen uit het verleden beantwoord en het einde staat vol met spanning om het uiteindelijke antwoord te krijgen.

Lees mijn hele recensie hier!


Een bijna eindeloze afstand – Tahereh MafiBeoordeling: 4/5 sterren

Een bijna eindeloze afstand bevat liefde, haat, maar bovendien ook veel vooroordelen en racisme. Het verhaal begint “rustig”, maar schetst wel de situatie waar Shirin mee te kampen heeft. Steeds verder richting het einde, ga je met Shirin meevoelen en op het einde moest ik zelfs een brok in mijn keel wegslikken!

Lees mijn hele recensie hier!

Eén gedachte over “ Wrap Up – Januari 2020

Geef een reactie