Wrap Up – Februari 2023

Wrap Up – Februari 2023

Wederom heb ik weer een aantal boeken gelezen afgelopen maand! Het zijn er in totaal 6. Hoeveel boeken hebben jullie in februari gelezen?

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken


Tijd van zonde – Deepti Kapoor Beoordeling: 4/5 sterren

Tijd van zonde is een spannend en indrukwekkend verhaal over Ajay, Sunny en Neda. Alle drie de personages hebben allemaal een andere afkomst en achtergrond. Hun afkomst bepaald natuurlijk hoe ze hun leven hebben geleden in India. Dit wordt door Deepti Kapoor op een bijzondere en prachtige manier omschreven. Ook wordt gaandeweg Tijd van zonde steeds meer duidelijk waarom en hoe de drie personages met hun verschillende rangen in de samenleving elkaar tegenkomen. Daarnaast wordt in Tijd van zonde ook duidelijk dat in de personages te maken krijgen met wreedheid, ongelijkheid en vijandigheid. Ondanks de vele verschillen weet Deepti Kapoor alles met elkaar te verbinden en een werkelijkheidsgetrouw verhaal neer te zetten.

Lees mijn hele recensie hier!


Niemand zeggen (Helen Grace #10) – M.J. Arlidge Beoordeling: 4/5 sterren

Niemand zeggen is een spannend en mysterieus verhaal waarin inspecteur Helen Grace de leiding heeft over diverse moordzaken waarin nog steeds geen aanwijzingen zijn voor de daders. Daarnaast probeert Helens collega Joseph haar het leven zuur te maken. Desondanks is Helen net zoals altijd strijdvaardig; oftewel ze doet er wederom alles aan om de moordzaken op te lossen en ook het probleem met haar collega te verhelpen. Helaas lag de nadruk in Niemand zeggen voornamelijk op de problemen tussen Helen en haar collega Joseph en dus veel minder op de moordzaken, wat ik wel erg jammer vond. Desondanks was Niemand zeggen wederom een prima deel in de Helen Grace serie.

Lees mijn hele recensie hier!


Rijk van licht en sterrenstof (Lara Polaris #3) – S. Christina Beoordeling: 3/5 sterren

Rijk van licht en sterrenstof is het slotdeel van de Lara Polaris serie. De spannende en avontuurlijke gebeurtenissen vinden echter pas op het einde van Rijk van licht en sterrenstof plaats. Terwijl er vooral veel informatieve gebeurtenissen plaatsvinden gedurende het gehele verhaal, waardoor je voornamelijk meer te weten komt over Kalyna en wat Lara moet gaan doen om haar te verslaan. En dan vooral op welke manier en met welke gevaren.

Lees mijn hele recensie hier!


De maagd van Augusta – Emma Anna Beoordeling: 5/5 sterren

De maagd van Augusta is een heerlijke novelle geschreven met de welbekende schrijfstijl van Emma Anna. Hierdoor ga je wederom weer van de personages houden. Daarnaast leest De maagd van Augusta lekker vlot weg en je wilt ook continu weten wat er staat te gebeuren, waardoor De maagd van Augusta een intrigerend verhaal is. Ik vind het prachtig om te lezen dat er toch soms nog prachtige mensen zijn op momenten dat je het niet verwacht.

Lees mijn hele recensie hier!


Al deze werelden (Bobiversum #3) – Dennis E. Taylor Beoordeling: 3/5 sterren

Al deze werelden is het laatste gedeelte in de Bobiversum serie. Velen zijn bezig om de mensheid te redden, maar toch blijken er een aantal klonen te zijn die meer met zichzelf bezig zijn. Daarnaast wordt Al deze werelden vanuit de verschillende klonen verteld, waarbij duidelijk wordt dat ze allemaal hetzelfde zijn maar toch ook hun eigen persoon. Ik denk dat de Bobiversum serie een serie is dat je of helemaal leuk vindt of helemaal niet. Helaas behoor ik toch meer richting die laatste groep, ondanks dat er ontzettend veel toffe gebeurtenissen aanwezig zijn in de Bobiversum serie.

Lees mijn hele recensie hier!


Omdat ik altijd al de jouwe was – Emma Anna Beoordeling: 5/5 sterren

Recensie volgt op zaterdag 11 maart!

Geef een reactie