Wrap Up – Februari 2022

Wrap Up – Februari 2022

Wederom heb ik weer een aantal boeken gelezen afgelopen maand! Het zijn er in totaal 5. Hoeveel boeken hebben jullie in februari gelezen?

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken.


Een hart zo vurig (Vervloekt #2) – Brigid KemmererBeoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Een hart zo vurig een geheimzinnig en spannend verhaal. Ditmaal leer je de personages Grey en Lia Mara (beter) kennen. Het eerste gedeelte van Een hart zo vurig viel ietwat tegen, maar dit veranderde toen er meer spannende gebeurtenissen plaatsvonden en de doelen van de personages duidelijk werden. Door de verrassende wending op het einde, ben ik erg benieuwd naar het vervolg Een eed zo duivels.

Lees mijn hele recensie hier!


Een verschrikkelijk geheim – Cathy GlassBeoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Een verschrikkelijk geheim een intrigerend en informatief verhaal. Je leert namelijk hoe de pleegzorg in elkaar zit, maar ook wat de impact van pleegzorg is op iedereen die ermee te maken krijgt. Tegelijkertijd wordt Een verschrikkelijk geheim een intrigerend verhaal door het verhaal van zowel pleegkind Tilly als pleegmoeder Cathy. Beiden hebben namelijk zo hun eigen meningen en gedachtes over diverse situaties, maar juist hoe ze samen met de hele situatie omgaan heeft bij mij veel indruk achtergelaten.

Lees mijn hele recensie hier!


Doods geheim (Detective Erika Foster #6) – Robert BryndzaBeoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Doods geheim ook weer een interessante thriller uit de Detective Erika Foster serie. Ditmaal bleef tot het einde onduidelijk wie nu de moordenaar is, maar toch wist ik in welke hoek ik de moordenaar moest zoeken. Tegelijk wordt Erika qua privézaken op de feiten gedrukt, maar juist hoe ze hiermee omgaat is prachtig om te zien.

Lees mijn hele recensie hier!


De strijd om de zon (De lange winter #2) – A.G. RiddleBeoordeling: 4/5 sterren

Al met al is De strijd om de zon een mysterieus en daardoor erg intrigerend tweede deel uit De lange winter trilogie. Daarbij heb ik vooral genoten van het feit dat Emma en James vooral hun gezin voorop zetten. Maar tegelijk willen ze niemand buiten sluiten. Ook al staan voor een bijna onmogelijke beslissing. De uiteindelijk keuze heeft diverse gevaren en ik ben dan ook erg benieuwd hoe Emma en James daarmee omgaan in het vervolgdeel De verdwenen kolonie.

Lees mijn hele recensie hier!


De verloren erfgenaam (De Erfenis #2) – Jennifer Lynn BarnesBeoordeling: 4/5 sterren

Al met al is De verloren erfgenaam een mysterieus en spannend verhaal. Gaandeweg het verhaal worden er raadsels opgelost, maar er komen ook weer nieuwe raadsels. En wanneer je denkt eindelijk iets te weten, blijkt alles nog anders in elkaar te steken. Daarnaast bleef ik nog met een aantal vragen zitten en ik ben dan ook blij dat er nog een derde deel in De Erfenis serie gaat volgen.

Lees mijn hele recensie hier!

Geef een reactie