Wrap Up – Februari 2021

Wrap Up – Februari 2021

Wederom heb ik weer een aantal boeken gelezen deze maand! Het zijn er in totaal 9. Hoeveel boeken hebben jullie in februari gelezen?

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken.


Het onzichtbare leven van Addie LaRue – V.E. Schwab Beoordeling: 3/5 sterren

Al met al heeft Het onzichtbare leven van Addie LaRue bijzondere, prachtige en ontroerende momenten door de poëtische schrijfstijl van V.E. Schwab. Toch zorgt diezelfde schrijfstijl en de overbodige hoofdstukken ervoor dat het leestempo in Het onzichtbare leven van Addie LaRue wordt vertraagd. Desondanks mede door de diepgang wordt er over het algemeen een mooi en prachtig verhaal verteld!

Lees mijn hele recensie hier!


Blauwdruk van geluk – Petra KruijtBeoordeling: 3/5 sterren

Al met al is Blauwdruk van geluk een prachtig feelgood roman. De personages hebben interessante karakters en er heerst absoluut een hele fijne sfeer in Blauwdruk van geluk. Daarentegen geeft de flaptekst wel iets een verkeerd beeld waarover het verhaal gaat, mede omdat er nogal wat andere verhaallijnen de aandacht krijgen. Desondanks is Blauwdruk van geluk een heerlijk verhaal waar ik echt van heb genoten!

Lees mijn hele recensie hier!


Eeuwig – Guido Eekhaut Beoordeling: 3/5 sterren

Al met al is Eeuwig een verhaal die laat zien dat Duitsers ook andere missies hebben gehad tijdens de oorlog. De gebeurtenissen in Eeuwig worden vanuit verschillende kanten belicht, wat het verhaal wel veel interessanter maakt. Eeuwig zou een ontzettend goed verhaal zijn geweest, als de gebeurtenissen in het verhaal zich ook daadwerkelijk zouden hebben afgespeeld. Of dat de onrealistische gebeurtenis in Eeuwig zou zijn weggelaten en een realistisch gebeurtenis zou hebben plaatsgevonden.

Lees mijn hele recensie hier!


Weersta me (Shatter me #5) – Tahereh Mafi Beoordeling: 4/5 sterren

Al met heb ik enorm genoten van Weersta me en is het een geweldig vervolg in de Shatter me serie. De gebeurtenissen die plaatsvinden zijn spannend, mysterieus en er worden steeds meer geheimen ontrafelt. Ook zijn de personages op een geweldige manier neergezet en zit er op momenten dat het kan ook humor in het verhaal. Tevens kan ik niet wachten om zowel het tussenboekje als het laatste deel van de serie te lezen!

Lees mijn hele recensie hier!


Liefde zonder oordeel – Anne May Beoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Liefde zonder oordeel een prachtig verhaal met een fantastische boodschap! De personages Miriam en Gideon spelen erin een belangrijke rol en worden ook op een prachtige manier neergezet, waaronder hun emotionele kant. Liefde zonder oordeel is een heerlijk boek om tussendoor te lezen!

Lees mijn hele recensie hier!


Begin Again (Again #1) – Mona Kasten → Beoordeling: 4/5 sterren

Al met al heb ik enorm genoten van Begin Again. De personages Allie en Kaden zijn soms onuitstaanbaar, maar tegelijkertijd zijn ze om van te houden. Mede door de schrijfstijl van Mona Kasten leest Begin Again snel weg!

Lees mijn hele recensie hier!


Stil maar (Detective Gina Harte #1) – Carla Kovach Beoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Stil maar een spannende en mysterieuze thriller. Carla Kovach heeft het voor elkaar gekregen om tot het laatste moment de ontvoerder verborgen te houden. Ook zijn de personages goed uitgewerkt en hebben de personages genoeg diepgang voor een goed verhaal. Ik heb dan ook enorm genoten van Stil maar en ik ben erg benieuwd naar de rest van de Detective Gina Harte serie!

Lees mijn hele recensie hier!


Ooit in september – Emma Anna Beoordeling: 5/5 sterren

Al met al is Ooit in september een prachtig verhaal. Ooit in september gaat over zelfacceptatie, voor jezelf opkomen en dromen werkelijkheid laten worden. Tevens hebben Oliver en Lou absoluut een plekje in mijn hart gekregen!

Lees mijn hele recensie hier!


Koningin van de schaduw (Throne of Glass #4) – Sarah J. Maas Beoordeling: 5/5 sterren

Al met al heb ik enorm genoten van Koningin van de schaduw. Koningin van de schaduw is een avontuurlijk, intrigerend en bovenal een spannend verhaal. De schrijfstijl van Sarah J. Maas is prachtig en ook de personages zijn allemaal zeer interessant.

De recensie komt op zaterdag 13 maart online!

Geef een reactie