Wrap Up – Februari 2020

Wrap Up – Februari 2020

In eerste instantie had ik totaal niet door dat de maand februari best wel een goede leesmaand voor mij is geweest. Dit kwam pas tot besef toen ik alle boeken op een rijtje zette en het bleken er in totaal 9 te zijn! Hoeveel boeken hebben jullie in februari gelezen?

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken.


Evermore: de Tovernares en de Alchemist (Everless #2) – Sara Holland Beoordeling: 3/5 sterren

Evermore: de Tovenares en de Alchemist viel in vergelijking met Everless: het Meisje en de Alchemist erg tegen. Zo bevat Evermore: de Tovenares en de Alchemist weinig spannende momenten. Komt het concept van dat inwoners van Sempera hun tijd verliezen niet aan de orde. Was het verhaal daarnaast erg langdradig en langzaam. Desondanks bleef ik doorlezen, omdat ik wilde weten hoe het eindigde en ook waren er een aantal goede plottwists die mij op het verkeerde been zette!

Lees mijn hele recensie hier!


67 seconden – Jason ReynoldsBeoordeling: 4/5 sterren

67 seconden bevat een sterkte, korte, maar vooral krachtige boodschap en daarnaast neemt het je mee in een emotionele achtbaan. Toch blijf je doorlezen en dit komt mede door de manier hoe Jason Reynolds 67 seconden geschreven heeft. Er wordt namelijk op een indrukwekkende wijze met de taal gespeeld!

Lees mijn hele recensie hier!


Blijf bij mij – Emma AnnaBeoordeling: 4/5 sterren

Blijf bij mij bevat heftige en gevoelige onderwerpen. Deze gebeurtenissen grijpen je meteen aan en hierdoor blijf je maar doorlezen. Mede omdat je wilt weten hoe het met Hannah en Luc gaat eindigen. Alleen moest ik in het begin even in het verhaal komen, maar toen ik eenmaal in het verhaal zat, kon ik het boek niet meer wegleggen. Daarnaast zat het einde boordevol met verrassingen, ook al wist je aan de ene kant dat er nog iets stond te gebeuren.

Lees mijn hele recensie hier!


Iskari: De piratendief (Iskari #3) – Kristen CiccarelliBeoordeling: 4/5 sterren

Iskari: de piratendief is spannend, avontuurlijk en mysterieus. Daarnaast bevat het verhaal ook verrassende elementen en plottwists. Door de flashbacks krijg je wel een gevoel welke kant het verhaal op moet gaan, maar toch duur het even voordat de link tussen het verleden en het heden wordt gelegd. Tevens wordt de serie met Iskari: de piratendief op een uitstekende manier afgesloten. Maar van mij mogen er nog vele delen volgen!

Lees mijn hele recensie hier!


Eerlijk duurt het langst (One of Us is Lying #2) – Karen M. McManusBeoordeling: 4/5 sterren

Eerlijk duurt het langst is een spannend en bovendien een intrigerend verhaal. Daarnaast zit het verhaal boordevol met verrassende wendingen en heeft Eerlijk duurt het langst een onverwachte ontknoping! Ook laat Eerlijk duurt het langst zien wat de invloed van zo’n app is op het gedrag van jongeren door middel van groepsdruk.

Lees mijn hele recensie hier!


Gebroken (The Pace #2) – Shelena ShortsBeoordeling: 3/5 sterren

In Gebroken vinden de eerste honderd bladzijdes weinig tot geen gebeurtenissen plaats. Hierdoor wordt het tempo uit het verhaal gehaald. Maar steeds verder richting het einde komt er weer meer tempo in het verhaal. Dit komt mede doordat er spannende gebeurtenissen plaatsvinden. Tevens is het einde verrassend, spannend en bovenal intrigerend. Ook heeft Gebroken een open einde met een enorme cliffhanger, waardoor ik niet kan wachten om het volgende deel te lezen om te weten hoe dit gaat aflopen!

Lees mijn hele recensie hier!


De jachtpartij – Lucy Foley Beoordeling: 4/5 sterren

De jachtpartij is een spannend en mysterieus verhaal, waarin de spanning steeds gedurende het verhaal wordt opgebouwd. De lezer krijgt steeds beetje bij beetje meer informatie over wat er zich precies tussen oudejaarsavond en nieuwjaarsdag heeft afgespeeld. Vanaf de eerste pagina is het De jachtpartij mysterieus, waardoor je maar blijft doorlezen omdat je wilt weten wie er nu precies vermoord is en wie deze moord zou willen plegen. Daarnaast eindigt De jachtpartij verrassend en had ik tot het laatste moment niet door wie de moordenaar kon zijn!

Lees mijn hele recensie hier!


Toxine – Rani de Vadder Beoordeling: 4/5 sterren

Toxine is een spannend, avontuurlijk en mysterieus verhaal, waarin Khala probeert om niet in de handen te vallen van de Opperheer. Toxine wordt langzaam, maar met veel spanning opgebouwd. Daarnaast zijn de worldbuilding en de karakters uitstekend beschreven. Het einde van Toxine is spannend, waardoor het tempo erg wordt opgevoerd. Helaas kwam het tempo iets te hoog te liggen, aangezien er met minder tempo er nog meer van het verhaal zou kunnen worden genoten. Desondanks was het een fantastische verhaal en ik hoop dat er meer boeken van Rani de Vadder gaan volgen!

Lees mijn hele recensie hier!


Toevlucht & Gedwongen (The Vampire Diaries: Stefans Dagboeken #5-6) – L.J. Smith Beoordeling: 3/5 sterren

Toevlucht & Gedwongen is net zoals Begeerte & Moordlust vooral erg langzaam en saai. Dit komt omdat er eigenlijk weinig tot niets in het verhaal gebeurt. Alleen op het einde waren er spannende en actievolle gebeurtenissen, waardoor je blijft lezen. Maar de rest van Toevlucht & Gedwongen gebeurde maar op één tempo, en was soms zelfs voorspelbaar!

Lees mijn hele recensie hier!

Geef een reactie