Wrap Up – December 2022

Wrap Up – December 2022

Wederom heb ik weer een aantal boeken gelezen afgelopen maand! Het zijn er in totaal 7. Hoeveel boeken hebben jullie in december gelezen?

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken


Uit as herrezen (De Raad van Vha’Rymn #3) Valentijn RingelbergBeoordeling: 4/5 sterren

Uit as herrezen is een spannend, mysterieus en intrigerend verhaal. Phaun wordt op diverse manieren enorm op de proef gesteld. Waardoor we haar zien dealen met al deze gebeurtenissen, die soms ook veel van haar vragen. Door alle avontuurlijke gebeurtenissen die Phaun meemaakt is Uit as herrezen ook absoluut een intrigerend verhaal. Uiteindelijk wordt De Raad van Vha’Rymn serie mooi afgesloten en ik heb dan ook enorm genoten van deze serie.

Lees mijn hele recensie hier!


Sterrenlichaam Roderick LeeuwenhartBeoordeling: 3/5 sterren

Sterrenlichaam is een sci-fi verhaal. Helaas is Sterrenlichaam voor mij geen intrigerend verhaal, mede omdat ik niet snapte waar Roderick Leeuwenhart heen wilde met het verhaal, ook omdat de personages mij totaal niet aantrokken en ook kon ik het verhaal mij helemaal niet inbeelden. Kijkend naar andere recensies heb ik wel het idee gekregen dat je Sterrenlichaam of leuk vindt of totaal niet begrijpt. Helaas zit ik bij de laatste groep, maar er zijn gelukkig wel andere personen die Sterrenlichaam wel leuk hebben gevonden.

Lees mijn hele recensie hier!


De Kracht van Elena (Kinderen van Orpheus #2) Petra DoomBeoordeling: 4/5 sterren

De Kracht van Elena is een spannend, geheimzinnig en intrigerend verhaal. Elena en Ariane doen er alles aan om hun vriend terug te vinden die door een Sirene is overgenomen. Tegelijkertijd probeert Ariane haar kracht meer onder controle te krijgen en ook heeft ze heftige schuldgevoelens. Elena daarentegen doet er alles aan om alles weer goed te maken en haar strijdgroep voor te bereiden op de strijd tegen de wezens. Wederom heeft Petra Doom een geweldig intrigerend verhaal weten neer te zetten, met wederom een open einde. Dus ik kan niet anders concluderen dan dat ik erg benieuwd ben naar het vervolg, want dit verhaal is nog niet afgelopen.

Lees mijn hele recensie hier!


Annemijn Emma AnnaBeoordeling: 5/5 sterren

Annemijn is weer een prachtig en aangrijpend verhaal geschreven door Emma Anna. Annemijn en haar man Levi hebben het momenteel niet heel makkelijk en komen tot besef dat ze hun relatie niet meer is wat het is geweest. Ze moeten strijden voor hun relatie wat vele emoties met zich meebrengt. Daarnaast is Annemijn ook een realistisch verhaal, waarin diverse gebeurtenissen wel door personen herkenbaar kunnen zijn. Daarbij kan uit Annemijn worden geconcludeerd dat je moet werken aan relaties wil je deze in stand houden en dat je soms ook echt voor jezelf moet kiezen.

Lees mijn hele recensie hier!


Schaduw in het vuur (Flesh and Fire #1) Jennifer L. ArmentroutBeoordeling: 5/5 sterren

Schaduw in het vuur is een spannend, geheimzinnig en intrigerend verhaal. Jennifer L. Armentrout zorgt met haar schrijfstijl ervoor dat Schaduw in het vuur rustig en langzaam wordt opgebouwd, waar je eerst de karakter van Sera, maar ook haar levensstijl leert kennen. Gaandeweg het verhaal wordt ook steeds meer duidelijk over wat er van Sera wordt verwacht. Maar ook worden diverse onthullingen gedaan, soms mede met de betrekking op de afspraak die de oergod en de voorouders van Sera hebben gemaakt. Bovendien zorgen de avonturen maar ook de karakters van Sera en Nyktos ervoor dat Schaduw in het vuur een intrigerend verhaal is. Daarbij weet Jennifer L. Armentrout hoe ze de lezer moet laten genieten van Schaduw in het vuur, waardoor ik dan ook niet kan wachten op het vervolg in de Flesh and Fire serie.

Lees mijn hele recensie hier!


De kroon en de nacht (Royal Horses #3) Jana HochBeoordeling: 4/5 sterren

De kroon en de nacht is een romantisch en absoluut een intrigerend verhaal. Jana Hoch heeft ook ditmaal de emoties van Grace en Edward weer prachtig weten te verwerken in De kroon en de nacht, waardoor het ook weer een realistisch verhaal is geworden. Daarnaast staat Grace ditmaal voor een keuze, gaat ze kiezen voor zichzelf of wil ze toch alles op alles zetten om haar relatie met Edward te redden. Uiteindelijk heeft Jana Hoch er toch weer een prachtig verhaal van weten te maken, waarbij ze het leven van een bijna normaal meisje weet te combineren met een koninklijke familie en ook dat paarden een belangrijke rol weten te spelen in deze geweldige serie.

Lees mijn hele recensie hier!


De Beenderband (De Gifgenoten #2) Rani De VadderBeoordeling: 4/5 sterren

De Beenderband is een spannend, avontuurlijk, geheimzinnig en intrigerend verhaal. Vanaf het begin word je door Rani De Vadder weer meegenomen in de wereld van gifgenoten en beenderbezweerders. Zaya en Asper strijden voor hun eigen vrijheid en natuurlijk ook die van anderen. Maar in dat proces komen soms onverwachte waarheden naar boven, die alles anders en duidelijker maken. Het einde van De Beenderband was daarbij erg prachtig en ook bijzonder, want je ziet niet vaak de keuzes die de personages in De Beenderband maken.

Lees mijn hele recensie hier!

Geef een reactie