Wrap Up – December 2021

Wrap Up – December 2021

Wederom heb ik weer een aantal boeken gelezen afgelopen maand! Het zijn er in totaal 9. Hoeveel boeken hebben jullie in december gelezen?

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken.


Het Lied van Ariane (Kinderen van Orpheus #1) – Petra Doom → Beoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Het Lied van Ariane een interessant en fascinerend eerste deel uit de Kinderen van Orpheus serie. De gecreëerde wereld is intrigerend, waardoor je steeds meer over deze wereld en daaropvolgende gebeurtenissen wilt weten. Ook is de ontwikkeling van Ariane erg fascinerend, waardoor ik ook erg benieuwd ben hoe Ariane zich gedurende de rest van de serie nog gaat ontwikkelen. En daarnaast is ook natuurlijk de vraag of Ariane samen met de andere Kinderen van Orpheus in staat is om het oeroude kwaad te kunnen bestrijden.

Lees mijn hele recensie hier!


Nooit gedacht – Latoya Morris Beoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Nooit gedacht een heerlijk fantasie verhaal over de zoektocht naar de vliegende jongen met een panfluit. De wereld en de personages worden door Latoya Morris op een gedetailleerde manier beschreven. Soms wist ik dat er onverwachte gebeurtenissen aan zaten te komen. Maar het einde daarentegen was wel erg verrassend. Ik heb dan ook enorm genoten van Nooit gedacht en vooral van alle verschillende soorten personages/karakters.

Lees mijn hele recensie hier!


Als je hartslag wegvalt (Als je sterft #3) – Christine Geysen Beoordeling: 3/5 sterren

Al met al is Als je hartslag wegvalt een prima einde van de Als je sterft trilogie. Ondanks de continue spanning, zitten er eigenlijk weinig onverwachte gebeurtenissen in Als je hartslag wegvalt. Desondanks is de gebeurtenis op het eind een prachtige afsluiting van deze bijzondere trilogie.

Lees mijn hele recensie hier!


Verloren meisjes (Kim Stone #3) – Angela MarsonsBeoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Verloren meisjes een spannende en intrigerende thriller. Alhoewel je “weet” wie de ontvoerders zijn, blijft het bloedstollend of het detective Kim Stone gaat lukken om de meiden op tijd te vinden. Daarnaast is het doorzettingsvermogen van detective Stone ook erg fascinerend. Angela Marsons heeft met Verloren meisjes weer een geweldige thriller geschreven!

Lees mijn hele recensie hier!


Een vloek zo eenzaam (Cursebreakers #1) – Brigid KemmererBeoordeling: 5/5 sterren

Al met al is Een vloek zo eenzaam een prachtig en intrigerend verhaal. De personages Harper en prins Rhen zijn op hun manier geweldige personen, maar ook hun ontwikkeling is veelbelovend. De strijdvaardigheid van Harper en prins Rhen, maar ook de gebeurtenissen zorgen ervoor dat Een vloek zo eenzaam blijft intrigeren. Daarnaast zorgt het einde van Een vloek zo eenzaam ervoor dat ik niet kan wachten om Een hart zo vurig te lezen!

Lees mijn hele recensie hier!


Nick en Charlie worden verliefd (Heartstopper #2) – Alice OsemanBeoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Nick en Charlie worden verliefd een intrigerend, liefdevol en ontroerend verhaal. Daarbij hebben Nick en Charlie erg warme karakters en tegelijkertijd komen ze gedurende het verhaal veel nieuwe dingen over zichzelf te weten. Daarnaast zijn de illustraties in Nick en Charlie worden verliefd door Alice Oseman op een prachtige manier geïllustreerd. Tegelijkertijd is het einde van Nick en Charlie worden verliefd erg ontroerend, waardoor ik erg benieuwd ben geworden naar het vervolg: Nick en Charlie in de stad van de liefde.

Lees mijn hele recensie hier!


De bronzen stad (Daêvabad #1) – Alice OsemanBeoordeling: 5/5 sterren

Al met al is De bronzen stad een prachtig, mysterieus, spannend en intrigerend verhaal. S.A. Chakraborty heeft fascinerende personages gecreëerd in De bronzen stad en daarnaast heeft ze met haar gedetailleerde schrijfstijl een betoverende wereld beschreven. Tevens werd er in De bronzen stad toegewerkt naar een confrontatie, die uiteindelijk dan ook leidt tot onverwachte uitkomsten. Hierdoor ben ik ook erg benieuwd geworden naar het vervolg op De bronzen stad en dan vooral naar alle geheimen die nog ontrafeld moeten worden en de spannende gebeurtenissen die daarmee gepaard gaan.

Lees mijn hele recensie hier!


Jij wordt nog eens mijn dood – Karen M. McManusBeoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Jij wordt nog eens mijn dood een intrigerend verhaal. Daarbij heeft Karen M. McManus gezorgd voor een fijne dynamiek tussen de personages. Tegelijkertijd blijf je ook maar raden wie nu exact de dader is en als je dan eindelijk denkt te weten wie het is, blijkt het toch weer iemand anders te zijn. Daarnaast is het einde van Jij wordt nog eens mijn dood erg verrassend, maar tegelijk had ik wel het idee dat er toch zoiets nog zat aan te komen.

Lees mijn hele recensie hier!


Hartsvlucht (Hartendief #3) – Emma AnnaBeoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Hartsvlucht een prachtig einde in de Hartendief-serie. Door de betoverende schrijfstijl van Emma Anna ga je nog meer houden van Artemis en Jurre, maar tevens ook van Amon. Tegelijk komen de bekende zwakheden van de personages naar boven, maar hoe ze met alle situaties omgaan is ook erg aangrijpend. Emma Anna heeft met Hartsvlucht wederom een prachtig en aangrijpend verhaal geschreven in de Hartendief-serie en hierdoor ben ik dan ook benieuwd naar haar volgende boeken!

Lees mijn hele recensie hier!

Geef een reactie