Wrap Up – December 2020

Wrap Up – December 2020

Wederom bleek ik een behoorlijke stapel boeken weg te hebben gelezen! Het zijn er maar liefst 7! Hoeveel boeken hebben jullie in december gelezen?

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken.


Fatale keuzes – Nina VerheijBeoordeling: 4/5 sterren

Fatale keuzes is een spannende thriller. In het eerste gedeelte van Fatale keuzes worden de personages geïntroduceerd, waardoor de personages ook meer diepgang hebben gekregen. Vanaf het moment in het tweede deel dat er wat gebeurde, komt er wel meer actie en ook spanning in het verhaal. Toch wist ik al in welke hoek ik het antwoord/dader moest zoeken. Desondanks is het een super leuk boek!

Lees mijn hele recensie hier!


All I want for Christmas is you Beoordeling: 4/5 sterren

All I want for Christmas is you bevat korte maar krachtige verhalen. Bovendien zit er voor iedereen wel een verhaal in die hem/haar aanspreekt. Hierdoor is het een heerlijk boek om tussendoor en absoluut om met kerst te lezen!

Lees mijn hele recensie hier!


Familie liegt nooit – Karen M. McManus Beoordeling: 4/5 sterren

Familie liegt nooit is een intrigerend verhaal, omdat je maar blijft doorlezen om te weten wat iedereen te verbergen heeft. Sommige geheimen komen uit onverwachte hoek, maar bij het ‘grote’ geheim wist ik wel waar ik naar het antwoord moest zoeken. Toch is Familie liegt nooit een super leuk en interessant verhaal!

Lees mijn hele recensie hier!


Ieder zijn geheim – Sarina Bowen Beoordeling: 4/5 sterren

Ieder zijn geheim is een leuk en intrigerend verhaal. Het verhaal is dan ook op zo’n manier geschreven dat je hem niet kunt wegleggen. Ook zijn de geheimen erg indrukwekkend en levensingrijpend.

Lees mijn hele recensie hier!


Boven water – Arnaldur Indriðason Beoordeling: 3/5 sterren

Boven water is een intrigerend verhaal, omdat je wilt weten hoe de drie zaken aflopen. Daarnaast was Boven water soms ietwat voorspelbaar. Ook mis ik erg de spanning in het verhaal en hadden de personages weinig diepgang, waardoor het eigenlijk op één hetzelfde tempo wordt verteld. Ook viel het einde van Boven water tegen (maar kan er niet meer over zeggen zonder te spoilen).

Mijn recensie komt op 16 januari online!


Erfgenaam van vuur (Throne of Glass #3) – Sarah J. Maas Beoordeling: 5/5 sterren

Erfgenaam van vuur is een spannend, intrigerend en avontuurlijk verhaal. Hoewel het meer een opbouwend verhaal is qua karakters en wereld, is Erfgenaam van vuur een geweldig verhaal. Daarnaast eindigt het verhaal met een cliffhanger en ik kan niet wachten op het vervolg Koningin van de schaduw.

Mijn recensie komt op 19 januari online!


Flirten met de buurman – Natasha Madison Beoordeling: 4/5 sterren

Flirten met de buurman is een hartstochtelijke verhaal vol met humor. Daarnaast is het echt een heerlijk boek om tussendoor te lezen, mede omdat je er doorheen vliegt. Tevens is het einde ontzettend prachtig en erg liefdevol!

Mijn recensie komt op 23 januari online!

Geef een reactie