Wrap Up – December 2019

Wrap Up – December 2019

December is de laatste maand van het jaar. Daarnaast is het ook de maand waarin ik eindelijk weer vakantie had. Desondanks moest ik veel werken en had ik dus geen tijd om te lezen. Hierdoor heb ik dan uiteindelijk ook (maar) 6 boeken gelezen! Hoeveel boeken hebben jullie in december gelezen?

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken.


Asverze (Hypernacht #1) – Erik Le RomancierBeoordeling: 4/5 sterren

Asverze is een fantasie verhaal waarin vrouwen onvriendelijk worden behandeld. Hierdoor wordt medelijden gecreëerd, omdat de vrouwen geen vrijheid hebben en ook geen eigen mening mogen vormen. Dit wordt veroorzaakt omdat het verhaal vanuit het perspectief van Asverze wordt verteld en zij juist anders is dan de andere meisjes en vrouwen in Maanwelle. Asverze laat maar weer eens zien dat we tegenwoordig als vrouw veel meer rechten hebben!

Lees mijn hele recensie hier!


Duivels spel – Inge VerbruggenBeoordeling: 4/5 sterren

Duivels spel is een spannend, verrassend, intrigerend en huiveringwekkend verhaal. Hier en daar worden Vlaamse woorden gebruikt, maar dit is totaal niet storend en lees je er gemakkelijk overheen. Hoewel sommige scenes voorspelbaar waren door de fragmenten uit het verleden, zitten er toch nog wendingen in die het verhaal een hele andere kant opstuurt!

Lees mijn hele recensie hier!


Harry Potter en de Orde van de Feniks (Harry Potter #5) – J.K. RowlingBeoordeling: 5/5 sterren

Harry Potter en de Orde van de Feniks is een spannend, avontuurlijk, verrassend en bovendien intrigerend verhaal. Ook bevat Harry Potter en de Orde van de Feniks door het hele verhaal heen veel verrassende wendingen. Daarnaast kun je Harry Potter en de Orde van de Feniks niet wegleggen, voordat je weet hoe het gaat eindigen!

Lees mijn hele recensie hier!


Birthday – Meredith RussoBeoordeling: 4/5 sterren

Birthday is een prachtig, aangrijpend en realistisch verhaal waarin kennis wordt gemaakt met het moeilijke leven van een transseksuele personage. Daarnaast bevat Birthday heftige scenes zonder triggerwarnings!

Lees mijn hele recensie hier!


Kerstmis in het Duincafé (Comfort Food Cafe #2) – Debbie JohnsonBeoordeling: 4/5 sterren

Kerstmis in het Duincafé is een prachtig kerstverhaal met aangrijpende, liefdevolle en verdrietige momenten. Daarnaast is Kerstmis in het Duincafé meeslepend en ga je houden van de liefdevolle en prachtige personages!

Lees mijn hele recensie hier!


Wat de zee vertelt – Julia DrakeBeoordeling: 4/5 sterren

Mijn recensie komt op woensdag 9 januari online!

Geef een reactie