Wrap Up – Augustus 2023

Wrap Up – Augustus 2023

Wederom heb ik weer een aantal boeken gelezen afgelopen maand! Het zijn er in totaal 4. Hoeveel boeken hebben jullie in augustus gelezen?

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken


A touch of darkness (Hades x Persephone #1) – Scarlett St. Clair → Beoordeling: 4/5 sterren

A touch of darkness is een geheimzinnig en intrigerend verhaal van Persephone. Totaal onverwachts komt Persephone in contact met de God van de Doden; genaamd Hades. Vanaf dat moment verandert haar leven; ze wordt ‘gevangen’ genomen door Hades maar tegelijkertijd wil ze meer weten over wie of wat ze nu zelf precies is. A touch of darkness wordt door Scarlett St. Clair lekker vlot geschreven, maar de diepgang ontbreekt. Hierdoor blijven Persephone en Hades oppervlakkige personages. Maar desondanks is A touch of darkness een fascinerend verhaal, waardoor ik erg benieuwd ben naar het vervolg A touch of ruin.

Lees mijn hele recensie hier!


Een van ons is terug (One of Us is Lying #3) – Karen M. McManus Beoordeling: 4/5 sterren

Een van ons is terug is een geheimzinnig, spannend en intrigerend verhaal over de Bayview Crew die wederom moeilijke en heftige gebeurtenissen te verwerken krijgen. Algauw wordt duidelijk dat er iemand is die een ‘spel’ wil spelen, met onder andere als gevolg dat Phoebe verdwijnt. Bayview Crew gaat opzoek naar antwoorden, wat resulteert in diverse geheimen die aan het licht komen. Tevens weet Karen M. McManus je tot op het laatste moment in spanning te houden wie nou verantwoordelijk is voor alle onrust door het verhaal langzaam en spannend op te bouwen. Hierdoor is Een van ons is terug tot het laatste moment fascinerend, met ook een verrassende uitkomst op het einde.

Lees mijn hele recensie hier!


Solitaire – Alice Oseman Beoordeling: 4/5 sterren

Solitaire is een intrigerend en op sommige momenten een ontroerend verhaal. Tori heeft nergens meer zin in en ligt het liefst alleen nog maar in bed om te bloggen en te slapen. Maar dan komt ze op school in contact met Michael en beginnen de eerste berichten van de onbekende groep Solitaire te verschijnen. In eerste instantie heeft Tori niet veel interesse hierin, maar Michael neemt haar erin mee en samen proberen ze de boodschap achter deze onbekende groep te ontdekken. Daarbij weet Alice Oseman veel moeilijke onderwerpen te verwerken in Solitaire.

Lees mijn hele recensie hier!


De laatste zet (De Erfenis #3) – Jennifer Lynn Barnes

Recensie volgt op zaterdag 9 september!

Geef een reactie