Wrap Up – Augustus 2022

Wrap Up – Augustus 2022

Wederom heb ik weer een aantal boeken gelezen afgelopen maand! Het zijn er in totaal 5. Hoeveel boeken hebben jullie in augustus gelezen?

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken.


Lotsdochter (Hypernacht #2) – Erik Le RomancierBeoordeling: 4/5 sterren

Lotsdochter is een bijzonder, maar vooral een verhaal over het stadje Maanwelle die bekend staat over haar vrouwonvriendelijkheid. De vrouwen in Maanwelle zijn namelijk ondergeschikt aan de man in Lotsdochter. Maar Asverze daarentegen is strijdvaardig om voor haar vrijheid te vechten. In haar zoektocht naar het perfecte moment en of ze Maanwelle wel of niet wil verlaten, aangezien de regels er niet vrouwvriendelijker op worden. Diverse gebeurtenissen hadden van mij wel weggelaten mogen worden, vooral omdat zonder deze gebeurtenissen de sfeer en de nadruk van de vrouwonvriendelijkheden al goed naar voren komen in Lotsdochter.

Lees mijn hele recensie hier!


In het vervloekte hart – Rima OrieBeoordeling: 4/5 sterren

In het vervloekte hart is een geheimzinnig, avontuurlijk en spannend fantasie verhaal. Rima Orie heeft op een prachtige manier met haar schrijfstijl toch zware onderwerpen in In het vervloekte hart kunnen verweven. Daarbij is het prachtig om Priya zien te ontwikkelen gedurende het verhaal, want in het begin is ze een persoon die weinig liefde kent en uiteindelijk groeit ze uit tot een belangrijke personage. Het einde van In het vervloekte hart vraagt naar meer, want er staat nog ontzettend veel te gebeuren.

Lees mijn hele recensie hier!


Violet, vervloekt & verwoest (Violet Made of Thorns #1) – Gina ChenBeoordeling: 4/5 sterren

Violet, vervloekt & verwoest is een geheimzinnig, intrigerend, avontuurlijk en spannend verhaal. Gina Chen heeft met haar prachtige verhaalopbouw een geweldig verhaal weten neer te zetten. In Violet, vervloekt & verwoest moet Violet een vals liefdesverhaal voorspellen, waar ze eigenlijk tegen opkijkt. Gaandeweg blijkt ze het hier steeds moeilijker mee te hebben en ook blijken buitenstaanders niet allemaal te vertrouwen te zijn. Ook wordt Violet steeds meer gewantrouwd, wat het haar nog moeilijker maakt. Tevens eindigt Violet, vervloekt & verwoest erg verrassend, waardoor ik erg benieuwd ben naar het vervolg.

Lees mijn hele recensie hier!


Zonneschaduw – Jasper T. ScottBeoordeling: 4/5 sterren

Zonneschaduw is een geheimzinnig, spannend en intrigerend verhaal. Totaal onverwachts verandert het leven van Bill en zijn dochter Beth, wanneer het opeens donker wordt en er meteoren naar beneden lijken te vallen. Maar dan blijken er onbekende wezens op het eiland te zijn geland en moet iedereen vechten voor zijn of haar leven. Daarbij heeft Jasper T. Scott met de opbouw in Zonneschaduw ervoor gezorgd dat het verhaal vanaf pagina één geheimzinnig en spannend blijft tot het einde. De gebeurtenissen daarentegen zorgen ervoor dat de lezer getriggerd blijft om te blijven lezen om meer duidelijkheid te krijgen over de onbekende wezens. En ook lijkt niet alles in Zonneschaduw helemaal goed af te lopen, wat het verhaal tevens ook logischer en ‘echter’ maakt.

Lees mijn hele recensie hier!


Zwaartekracht (Princess #1) – Olivia LewisBeoordeling: 4/5 sterren

Zwaartekracht is een intrigerend en romantisch verhaal over Ivy Seegers en Jake Valen. De twee hebben al veel meegemaakt, maar vanaf het eerste moment dat ze elkaar ontmoeten voelen ze zich al tot elkaar aangetrokken. Echter, een paar uur later staat hun wereld op zijn kop wanneer Jake wordt opgepakt. Pas na twee jaar komt Jake weer vrij en gaan ze opnieuw tot ontdekking wat ze voor elkaar voelen. Olivia Lewis heeft ondanks dat ze adviseert om de andere series eerst te lezen een prachtig, aangrijpend en begrijpelijk verhaal geschreven dat dus absoluut wel te volgen is ondanks de eerdere series te hebben gelezen. Voor mijn gevoel mis je namelijk alleen wat informatie over de totstandkoming van diverse relaties tussen familieleden van Ivy. Uiteindelijk wordt Zwaartekracht opgebouwd naar een spannende gebeurtenis op het einde, die ik misschien deels wel al zag aankomen maar ook weer niet. Maar door deze gebeurtenis ben ik erg benieuwd naar het vervolg Uitdaging, want ik ben benieuwd wat er nog meer tussen Ivy en Jake staat te gebeuren.

Lees mijn hele recensie hier!

Geef een reactie