Wrap Up – Augustus 2021

Wrap Up – Augustus 2021

Wederom heb ik weer een aantal boeken gelezen deze maand! Het zijn er in totaal 8. Hoeveel boeken hebben jullie in augustus gelezen?

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken.


Lang en gelukkig? (Cinder & Ella #2) – Kelly Oram → Beoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Lang en gelukkig? een heerlijk afsluitend deel van de tweeluik. Lang en gelukkig? zit daarnaast vol drama en daarnaast zijn Ella en Brian ook een geweldig stel. Ik heb dan uiteraard enorm genoten van deze geweldige serie!

Lees mijn hele recensie hier!


Liefde zonder verleden (Zorgen voor liefde #2) – Anne May → Beoordeling: 4/5 sterren

Al met al heeft Anne May wederom met Liefde zonder verleden een prachtig verhaal geschreven! De emoties maar ook het verleden van Abigail en Silas spelen een belangrijke rol in het verhaal. En daarnaast zijn vriendschap en het geloof in mensen ook belangrijke onderwerpen in Liefde zonder verleden. Uiteraard is Liefde zonder verleden dan ook een prachtig en bovenal indrukwekkend verhaal!

Lees mijn hele recensie hier!


Zeg nooit je naam – Christian UngeBeoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Zeg nooit je naam een spannend en mysterieus verhaal. Ditmaal speelt bijna het hele verhaal zich af in het ziekenhuis en tevens zit er vanaf de eerste bladzijde tempo in het verhaal. Daarnaast blijf je doorlezen omdat je wilt weten wie nu de personen zijn en hoe het met de kleine jonge gaat eindigen.

Lees mijn hele recensie hier!


Hartendief (Hartendief #1) – Emma AnnaBeoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Hartendief echt een prachtig verhaal! Door de schrijfstijl van Emma Anna zijn de personages om van te houden. Daarnaast kon ik erg meeleven met Artemis, waardoor het einde van Hartendief erg aangrijpend en hartverscheurend is. Hierdoor kan ik dan ook niet wachten op het vervolg Rovershart.

Lees mijn hele recensie hier!


Laatste adem (Detective Erika Foster #4) – Robert BryndzaBeoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Laatste adem weer een interessante thriller uit de Detective Erika Foster serie. Helaas hoef je zelf niet meer opzoek naar de moordenaar, aangezien Laatste adem ook uit het perspectief van de moordenaar wordt verteld. Desondanks blijft Laatste adem tot het laatste moment spannend, aangezien je wil weten of er niet meer slachtoffers uiteindelijk gaan vallen.

Lees mijn hele recensie hier!


De bijzondere woorden van Gioia – Enrico GalianoBeoordeling: 4/5 sterren

Al met al is De bijzondere woorden van Gioia een prachtig verhaal. De schrijfstijl van Enrico Galiano en de onvertaalbare woorden en zinnen zijn geweldig. Tevens heeft het verhaal van Gioia mij echt wel geraakt.

Lees mijn hele recensie hier!


Ivelle – Laura DianeBeoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Ivelle een geweldig en ontroerend urban fantasy verhaal. Door onverwachte gebeurtenissen leert Ivelle wat écht belangrijk is in het leven en ook maakt ze een prachtige ontwikkeling door gedurende het verhaal. Daarnaast heb ik enorm genoten van de schrijfstijl van Laura Diane en ook natuurlijk in het ontroerende verhaal!

Lees mijn hele recensie hier!


De kroon en het hart (Royal Horses #1) – Jana HochBeoordeling: 4/5 sterren

Al met al is De kroon en het hart een heerlijk begin van deze serie. Grace is daarnaast een geweldig persoon (ook om te volgen), maar voornamelijk door de ontwikkeling die Grace gedurende het verhaal doormaakt. Tevens wist ik richting het einde van De kroon en het hart dat er nog wel iets zat aan te komen, maar toch was het einde totaal onverwachtst. En daarnaast kan ik ook niet wachten om het volg te lezen!

Lees mijn hele recensie hier!

Geef een reactie