Wrap Up – Augustus 2020

Wrap Up – Augustus 2020

Wederom bleek ik een behoorlijke stapel boeken weg te hebben gelezen! Het zijn er maar liefst 10! Hoeveel boeken hebben jullie in augustus gelezen?

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken.


De mensen boven ons – Lisa Jewell → Beoordeling: 4/5 sterren

De mensen boven ons is een spannend en intrigerend verhaal met bovenal onverwachte wendingen. Daarnaast weet je door de flaptekst van tevoren al wat er in grote lijnen heeft plaatsgevonden, waardoor het verhaal meer mysterieus is dan spannend spannend. Het einde van De mensen boven ons gaf veel antwoorden op de vragen die gedurende het verhaal waren ontstaan, maar toch zit ik op het einde met veel onbeantwoorde vragen.

Lees mijn recensie hier!


Tiny Pretty Things (Tiny Pretty Things #1) – Sona Charaipotra & Dhonielle Clayton Beoordeling: 4/5 sterren

Tiny Pretty Things laat zien dat de balletschool een harde wereld is. Daarnaast heeft Tiny Pretty Things een apart en open einde, maar is het zo geschreven dat je niet verwacht dat er nog een vervolgdeel achteraan komt. Tevens verliep het verhaal soms langzaam, dit kwam doordat voor mijn gevoel er veel dezelfde gebeurtenissen plaatsvonden, zoals onder andere het treiteren. 

Lees mijn recensie hier!


Genadeloos – Jennefer Mellink → Beoordeling: 4/5 sterren

Genadeloos is een spannend verhaal met op het einde een aantal onverwachte wendingen. Daarnaast is het verfrissend om het hele verhaal vanuit alle kanten van het gezin te volgen. 

Lees mijn recensie hier!


Midnight Sun (Twilight #5) – Stephenie Meyer Beoordeling: 5/5 sterren

Midnight Sun is een echte aanvulling op de serie, want het verhaal geeft veel meer inzichten en diepgang aan het verhaal en tevens meer diepgang aan de personages. Ondanks dat ik vaak wel wist wat er ging gebeuren, heb ik nog met volle teugen van Midnight Sun genoten!

Lees mijn recensie hier!


Tussentijd – Erik Hensel Beoordeling: 4/5 sterren

Tussentijd is een uitstekend verhaal dat ook jou een spiegel voorhoudt betreffend geluk en succes. Helaas had ik deze motivering al eens eerder ergens gelezen en was het niet nieuw meer voor mij. Ook miste ik op diverse momenten de diepgang in de gesprekken, want deze werden door de schrijver vaak afgekapt.

Lees mijn recensie hier!


IJzerhart – Mara Li Beoordeling: 4/5 sterren

IJzerhart is een spannend en mysterieus verhaal met ook romantische momenten. Gedurende het verhaal ontwikkelt de romantiek zich steeds meer. Daarnaast waren sommige gebeurtenissen zeer voorspelbaar. Desondanks is IJzerhart een heerlijk verhaal om in weg te dromen.

Lees mijn recensie hier!


Helende bladeren (Het laatste drakenei #1) – Cladia Boon Beoordeling: 4/5 sterren

Helende bladeren is een spannend, intrigerend en avontuur verhaal dat specifiek draait om de draken uit Terram. Desondanks werden sommige handelingen en/of beslissingen voor mij gevoel soms ietwat te makkelijk genomen. Maar daarentegen zitten er ook vanaf de eerste aantal pagina’s al geweldige wendingen in het verhaal.

Lees mijn recensie hier!


De Ademdief – Miranda Peters Beoordeling: 4/5 sterren

De Ademdief is een magisch, avontuurlijk, intrigerend en spannend verhaal. Ook bevat De Ademdief verrassende wendingen. Alleen heeft het eerste gedeelte van het verhaal een laag leestempo, maar dit komt mede doordat de personages worden geïntroduceerd. Naarmate het verhaal steeds verder vordert krijgt het verhaal ook steeds meer tempo. Daarnaast heeft De Ademdief een open einde en kan ik niet wachter op het vervolg.

Lees mijn recensie hier!


Wat je zegt zie je zelf – Jacodine van de VeldeBeoordeling: 5/5 sterren

Recensie komt op 12 september online!


Fifty fifty – Steve Cavanagh Beoordeling: 4/5 sterren

Recensie komt op 19 september online!

Geef een reactie