Wrap Up – April 2024

Wrap Up – April 2024

Wederom heb ik weer een aantal boeken gelezen afgelopen maand! Het zijn er in totaal 2. Hoeveel boeken hebben jullie in april gelezen?

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken.


Donder (Arc of a Scythe #3) – Neal Shusterman Beoordeling: 3/5 sterren

Donder is een spannend en geheimzinnig verhaal waarin duidelijk wordt hoe het afloopt met de vermiste Citra en Rowan, Zeis Goddard die streeft naar totale heerschappij en natuurlijk Cumulus. Echter, door de vele verhaallijnen werd Donder voor mij soms onoverzichtelijk en daardoor minder interessant. Hierdoor was Donder voor mij wel een teleurstelling in vergelijking met de voorgaande delen: Zeis en Cumulus.

Lees mijn hele recensie hier!


De strijd van twee koninginnen (Blood and Ash #4) – Jennifer L. Armentrout Beoordeling: 4/5 sterren

De strijd van twee koninginnen is een geheimzinnig, spannend en intrigerend verhaal. Poppy wil niets anders dan Casteel terugvinden en bevrijden uit de handen van de Bloedkoningin. De ondertussen meer volwassener Poppy weet dat ze hulp van anderen nodig heeft om haar doel te bereiken. Toch wil ze niet te lang wachten met eventuele gevolgen van dien. Jennifer L. Armentrout heeft de ontwikkeling van voornamelijk Poppy prachtig beschreven. Daarbij hebben mede de karakters van Poppy als Casteel bijgedragen dat De strijd van twee koninginnen een intrigerend verhaal is geworden. Het open einde zorgt er tevens weer voor dat ik erg benieuwd ben naar het vervolg Ziel van as en bloed.

Lees mijn hele recensie hier!

Geef een reactie