Wrap Up – April 2023

Wrap Up – April 2023

Wederom heb ik weer een aantal boeken gelezen afgelopen maand! Het zijn er in totaal 7. Hoeveel boeken hebben jullie in april gelezen?

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken


Duivelsdochters – Marieke Rooijmans Beoordeling: 4/5 sterren

Duivelsdochters is een spannend, geheimzinnig en intrigerend verhaal. Sarah komt onverwachts met Niels in de Middeleeuwen terecht, waarna duidelijk wordt dat deze personen hen nodig hebben. Sarah doet er dan ook alles aan om iedereen te helpen, ondanks dat het haar in gevaarlijke situaties brengt. Marieke Rooijmans heeft er door de spannende en geheimzinnige gebeurtenissen ervoor gezorgd dat Duivelsdochters een intrigerend verhaal is geworden. Maar daarnaast zijn ook de personages Sarah en Niels ook hele bijzondere en prachtige personen.

Lees mijn hele recensie hier!


Nick en Charlie – Alice Oseman Beoordeling: 4/5 sterren

Nick en Charlie is een intrigerend en ontroerend verhaal. De liefde tussen Nick en Charlie is ontzettend sterk, maar toch zijn er bij Charlie twijfels over de langeafstandsrelatie tussen hen wanneer Nick na de zomer gaat vertrekken naar de universiteit. Dit leidt tot een onverwachte situatie tussen Nick en Charlie, die ze samen moeten zien op te lossen. De emoties en gevoelens die daarbij tevoorschijn komen zorgen er mede voor dat Nick en Charlie een intrigerend verhaal is. En tevens zijn de illustraties van Alice Oseman ook van toegevoegde waarde aan het verhaal.

Lees mijn hele recensie hier!


Samen (Princess #3) – Olivia Lewis Beoordeling: 4/5 sterren

Samen is een intrigerend en romantisch verhaal. Wederom heeft Olivia Lewis het voor elkaar gekregen om een indrukwekkend en fascinerend verhaal neer te zetten. Door de herhaling van het laatste hoofdstuk uit Uitdaging wist ik meteen weer met welke cliffhanger het verhaal eindigde en wat er toen allemaal ook alweer gebeurd was. Daarnaast ligt in het begin van Samen wederom voornamelijk de nadruk op Ivy, maar dit komt mede door de onbekende gebeurtenis(sen) waar Jake mee te maken heeft gekregen en wat Ivy allemaal heeft meegemaakt. Gelukkig verandert deze verhouding wel gedurende het verhaal, waardoor er ook steeds meer duidelijk wordt wat er met Jake is gebeurd. Ook wordt gaandeweg steeds duidelijk welke gebeurtenissen met welke impact zich hebben plaatsgevonden in Samen. Uiteindelijk eindigt Samen op een prachtige manier, die alleen zoals Olivia Lewis het kan schrijven!

Lees mijn hele recensie hier!


Kraai & Koninkrijk (De Kraaien #2) – Leigh Bardugo Beoordeling: 4/5 sterren

Kraai & Koninkrijk is een spannend, geheimzinnig en intrigerend verhaal. Daarbij heerst in Kraai & Koninkrijk continu een spannende en fanatieke strijd tussen Kaz samen met zijn bendeleden en de vijand(en). De schrijfstijl van Leigh Bardugo en doordat Kraai & Koninkrijk wordt verteld vanuit meerdere perspectieven geeft een uitstekend beeld van wat er zich allemaal in Kraai & Koninkrijk afspeelt en wat uiteindelijk de keuzes worden die Kaz en zijn bende moeten maken om de vijanden te verslaan.

Lees mijn hele recensie hier!


Kom eens gauw (Helen Grace #11) – M.J. Arlidge Beoordeling: 4/5 sterren

Kom eens gauw is een spannend en mysterieuze thriller waarin inspecteur Helen Grace wederom op zoek moet naar een moordenaar die gruwelijke moorden lijkt te hebben gepleegd. Gaandeweg het verhaal wordt er steeds meer duidelijk over de moorden en de mogelijke redenen waarom deze moorden zijn gepleegd. Maar inspecteur Grace wordt ook op privégebied onder druk gezet, aangezien een oude bekende van haar haar wil laten vermoorden. Maar Grace is even strijdvaardig als altijd en probeert zowel de moorden op te lossen als zichzelf continu in veiligheid te brengen. Daarnaast weet M.J. Arlidge het ook voor elkaar te krijgen dat je elke keer denkt te weten in welke hoek je moet zoeken naar de moordenaar, maar dat het uiteindelijk toch weer anders blijkt te zijn.

Lees mijn hele recensie hier!


Unlikable – Lotte van den Noort Beoordeling: 4/5 sterren

Unlikable is een spannend, mysterieus en intrigerend verhaal. Eleonora is beschermd opgevoed, maar door een tijdelijke verhuizing komt ze in aanraking met andere personen die niet allemaal de juiste bedoelingen blijken te hebben. Door de aparte en bijzondere gebeurtenissen die plaatsvinden in die periode, gaat Eleonora ook op onderzoek uit naar wat er nu exact aan het gebeuren is en dat is dan ook niet zonder gevaar. Door de schrijfstijl van Lotte van den Noort wordt de spanning en geheimzinnigheid langzaam opgebouwd en uiteindelijk eindigt Unlikable ook met een bijzondere waarheid. Al met al heb ik enorm genoten van Unlikable, die continu intrigeert en geen moment saai is.

Lees mijn hele recensie hier!


Drakenglas (Drakenhart #2) – Nanouk Kira Beoordeling: 4/5 sterren

Recensie volgt op zaterdag 13 mei!

Geef een reactie