Wrap Up – April 2021

Wrap Up – April 2021

Wederom heb ik weer een aantal boeken gelezen deze maand! Het zijn er in totaal 10. Hoeveel boeken hebben jullie in april gelezen?

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken.


In het duister – Tamara Arts → Beoordeling: 4/5 sterren

Al met al is In het duister een mysterieus, duister en spookachtig verhaal. Het einde van In het duister is ietwat voorspelbaar. Maar desondanks heb ik erg genoten van In het duister. Uiteindelijk kan wel worden geconcludeerd dat Tamara Arts absoluut een geweldig debuut heeft geschreven!

Lees mijn hele recensie hier!


Fin & Rye – Harry Cook → Beoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Fin & Rye een prachtig en bovenal indrukwekkend verhaal. Fin & Rye laat zien met welke kwesties de LGBTQI+ gemeenschap te maken krijgt. Ook heeft Harry Cook Fin & Rye op een prachtige manier verteld!

Lees mijn hele recensie hier!


De stilte zegt genoeg – Jacodine van de Velde → Beoordeling: 5/5 sterren

Al met al is De stilte zegt genoeg een indrukwekkend en aangrijpend verhaal. De stilte zegt genoeg laat zien wat de impact is om iemand te verliezen en hoe moeilijk het dan ook weer is om het leven op te pakken. Daarnaast speelt Jacodine van de Velde met je emoties, waardoor ik soms met een brok in mijn keel of met een grote glimlach De stilte zegt genoeg heb gelezen. Uiteindelijk kan worden geconcludeerd dat De stilte zegt genoeg een enorm indrukwekkend een aangrijpend verhaal is!

Lees mijn hele recensie hier!


De gevallen koning (Elfhame #2) – Holly Black Beoordeling: 4/5 sterren

Al met al is De gevallen koning een prima vervolg op De wrede prins. Jammer genoeg gebeurde er weinig in het eerste gedeelte van De gevallen koning, maar de rest van het verhaal maakte alles goed. Daarnaast eindigt De gevallen koning met een enorme plottwist en cliffhanger, waardoor ik niet kan wachten op De verbannen koningin.

Lees mijn hele recensie hier!


Wie ik gisteren was – Pamela Sharon Beoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Wie ik gisteren was een indrukwekkend verhaal. Het laat zien wat het inhoudt om een chronische ziekte te hebben en hoe moeilijk het is om daarmee om te gaan. Daarnaast wordt Wie ik gisteren was door Pamela Sharon op een prachtige wijze verwoord!

Lees mijn hele recensie hier!


Vergif – Jennifer DonnellyBeoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Vergif een sprookjesachtig verhaal. Daarnaast laat Vergif zien dat de booswichten graag gebruik maken van de vriendelijke karaktereigenschappen van personages. Maar daarentegen laat Vergif ook zien dat de eigenschappen van Sophie juist enorm krachtig zijn.

Lees mijn hele recensie hier!


De Academie – Astrid Boonstoppel Beoordeling: 4/5 sterren

Al met al is De Academie een mysterieus, spannend en interessant verhaal. Ook geeft Astrid Boonstoppel een duidelijke boodschap af met De Academie. Het einde daarentegen was ietwat voorspelbaar, maar desondanks heb ik enorm genoten van De Academie!

Lees mijn hele recensie hier!


Weerwolven van Waraine – Eva Linden Beoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Weerwolven van Waraine een mysterieus en spannend verhaal. Daarnaast speelt het spel ‘Weerwolven van Wakkerdam’ een rode draad van het verhaal. Helaas was het einde van Weerwolven van Waraine voorspelbaar, maar desondanks heb ik enorm genoten van Weerwolven van Waraine.

Lees mijn hele recensie hier!


De verbannen koningin (Elfhame #3) – Holly Black Beoordeling: 4/5 sterren

Al met al is De verbannen koningin een geweldige afsluiter van de Elfhame serie. Sommige scènes zijn wel voorspelbaar, maar tegelijkertijd ook prachtig. Daarnaast kan ik wel concluderen dat ik enorm heb genoten van deze geweldige serie!

Lees mijn hele recensie hier!


Hij die niet bestaat – Valentijn Ringelberg Beoordeling: 4/5 sterren

Al met al is Hij die niet bestaat een geweldig verhaal en absoluut een toevoeging aan de serie De Raad van Vha’Rymn (maar je kunt hem ook los lezen!), mede doordat je Kojvo op deze manier echt leert kennen! Daarnaast is Hij die niet bestaat zowel een prachtig als een erg verdrietig verhaal die mij wel heeft aangegrepen.

Lees mijn hele recensie hier!

Geef een reactie