Wrap Up – April

Wrap Up – April

April, de vierde maand van het jaar alweer. Deze maand stond voor mij vooral in het teken van Yalfest. Wat betekende dat ik diverse boeken van de schrijvers nog moest lezen, maar uiteindelijk heb ik ze allemaal gelezen!! Tevens heb ik dan in de maand april 7 boeken gelezen.

Hieronder ↓ staan de beoordelingen van de gelezen boeken.


Gewist (Slated #1) – Teri Terry
Beoordeling: 4/5 sterren

Gewist is een spannend en intrigerend verhaal met een verrassend einde. Daarnaast blijf je maar doorlezen, omdat je meer wilt weten over het ‘vorige leven’ van Kyla en hoe het verder gaat met haar vrienden en familie.

Lees mijn hele recensie hier!


Twee kunnen een geheim bewaren als er één dood is – Karen M. McManus Beoordeling: 4/5 sterren

Twee kunnen een geheim bewaren als er één dood is heeft een verrassend einde met een onverwachte twist. Daarnaast is het verhaal spannend en intrigerend, waardoor je maar blijft doorlezen om de moordenaar te ontmaskeren!

Lees mijn hele recensie hier!


Onzuiver (Blemished #1) – Sarah Dalton Beoordeling: 4/5 sterren

Onzuiver heeft een bijzonder concept, waar veel mensen in de huidige maatschappij al bang voor zijn. Want hoe gaat de wereld eruit zien, als we zelf onze kinderen kunnen designen?!

Lees mijn hele recensie hier!


Luca (Chicago Syndicate #2) – Soraya Naomi Beoordeling: 5/5 sterren

Luca is het perfecte vervolg op Fallon. In Luca wordt gevochten voor de liefde, waarvoor beide personages elkaar eerst moeten gaan accepteren zoals ze zijn. Daarnaast wordt vooral duidelijk dat liefde niet eenvoudig is.

Lees mijn hele recensie hier!


Ingesloten – Samira Ahmed Beoordeling: 4/5 sterren

Ingesloten is een ingrijpend en indrukwekkend verhaal over het kampleven waarbij vrijheid en een eigen mening de grond worden ingestampt.

Lees mijn hele recensie hier!


Het licht van Lorelei – Jen Minkman Beoordeling: 4/5 sterren

Het licht van Lorelei is een indrukwekkend verhaal dat zich afspeelt op het eiland Terschelling met zeebewoners (Sirenes) en diverse eilandbewoners (Skylanders en Angelen). De ene eilandgemeenschap onderdrukt de andere, waardoor er een wederopstanding ontstaat. Tijdens de opstand vinden er diverse spannende gebeurtenissen plaats.

Lees mijn hele recensie hier!


Ravenzwart Bloed – Kim Verheugen Beoordeling: 4/5 sterren

Ravenzwart Bloed is een spannende, geheimzinnige en intrigerende thriller die je niet kunt wegleggen, zonder te weten wat er nu precies achttien jaar geleden is gebeurd! Kim Verheugen bedankt voor het beschikbaar stellen van dit recensie-exemplaar.

Lees mijn hele recensie hier!

Geef een reactie