De afgelopen maand heb ik tussen het vele werken ook veel kunnen lezen. Dit heeft geresulteerd in 7 gelezen boeken. Het is tevens de eerste maand dat ik een boek koop en deze ook dezelfde maand uitlees! Dit boek staat helaas niet op de foto.


De IJzeren Prinses (De Helse Creaties #3) – Cassandra Clare

Het laatste deel uit deze geweldige serie! Het verhaal bevat spanning en actie afgewisseld met liefdevolle scenes. Daarnaast wordt de sfeer fantastisch uitgedrukt. Duister, grimmig, verdrietig, liefdevol en gevaarlijk.

Beoordeling: 5/5 sterren


Inkt (Skin #1) – Alice Broadway

De cover was het eerste wat mij opviel aan dit boek. Zo mooi! Daarnaast ook het verhaal waarin tatoeages de hoofdrol spelen. Ondanks een aantal kleine minpunten was dit een fijn leesbaar boek. Ben benieuwd naar het vervolg.

Beoordeling: 4/5 sterren


Dagboek van een getuige – Astrid Holleeder

Een heel ander genre dan dat ik normaal lees, maar desondanks was ik zo benieuwd naar dit verhaal. Ook krijg je een indruk hoe er wordt omgegaan met getuigen. 

Beoordeling: 3/5 sterren


Ontwaken & De strijd (The Vampire Diaries #1-2) – L.J. Smith

Na het kijken van de tv-serie werd het tijd om de boeken te lezen. Vanaf het begin is het duidelijk dat de boeken anders zijn dan de tv-serie. Hopelijk worden de andere delen nog beter.

Beoordeling: 3/5 sterren


Pluk een roos (Helen Grace #3) – M.J. Arlidge

Het derde deel van deze geweldige, spannende en actievolle serie. M.J. Arlidge kan personages geweldig laten groeien. Hierdoor worden de boeken steeds beter en spannender. Tevens wordt het moeilijker om het einde te voorspellen!

Beoordeling: 4/5 sterren


Stad van de Gevallen Engelen (Kronieken van de Onderwereld #4) – Cassandra Clare

Het verhaal was in het begin moeilijk inkomen, maar later was het weer als vanouds. Spannend, actievol en geweldig! Ben weer benieuwd naar de laatste delen.

Beoordeling: 4/5 sterren