[AFGELOPEN] Win: Het schaduwjaar!

[AFGELOPEN] Win: Het schaduwjaar!

Lieve lezers,

In de maand september heb ik onder andere Het schaduwjaar van Kim Liggett mogen lezen. Het boek sprak mij erg aan en mijn recensie kun je hier lezen!

Om dit te vieren, heb ik besloten om een exemplaar weg te geven. Maar waar gaat Het schaduwjaar nu over:

Ons is gezegd dat we over de macht beschikken om volwassen mannen uit hun bed te lokken, jongens tot waanzin te drijven en echtgenotes gek te maken van jaloezie. Ze geloven dat onze huis een sterke lustopwekkende stof uitscheidt, de krachtige essentie van jeugdigheid, van een meisje dat op het punt staat vrouw te worden. Daarom worden we op ons zestiende voor een heel jaar verbannen, zodat we onze magie in de wildernis kunnen kwijtraken, waarna we weer naar de beschaving mogen terugkeren.
Allen voel ik me helemaal niet machtig.
Ik voel me niet magisch.
De waarheid over het genadejaar, wat er precies tijdens dat schaduwjaar gebeurt, ligt verscholen tussen de spinragfijne glimpjes die om hen heen zweven wanneer ze denken dat niemand kijkt.

Mijn ogen zijn wijd open.

Wat moet je doen om kans te maken op Het schaduwjaar?

 • Abonneren op Eline.Books (zie rechterkant).
 • Vertel in een reactie of jij het Genadejaar zou overleven.
 • Extra kans als je Eline.Books volgt op Facebook, Twitter en/of Instagram (laat in de reactie onder deze blogpost weten als jij mij volgt op een van deze sociale kanalen).

De winactie loopt tot 23 oktober 23.59. Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt door middel van een persoonlijk bericht.

11 gedachten over “[AFGELOPEN] Win: Het schaduwjaar!

 1. ik zou het genadejaar denk ik wel overleven, hoe moeilijk het ook is. Ik zou nooit opgeven en ik zou altijd door blijven gaan.
  ik volg je trouwens ook op al je sociale kanalen.

 2. Een heel jaar in de wildernis, nee dank je… ben bang dat ik gillend gek zou worden. Ben nu wel benieuwd naar wat dit schaduwjaar precies inhoudt.

 3. Ik denk niet dat ik het genadejaar zou overleven.. Ik ben nachtblind en draag overdag ook nog eens lenzen – ik denk niet dat er in de wildernis voorzieningen zijn om iedere dag netjes mijn lenzen uit te doen en schoon te maken. Zonder die ‘extra ogen’ zie ik echt heel weinig. Moest ik mijn ogen laten laseren zou ik misschien nog een kansje maken – ik ben wel redelijk sportief en avontuurlijk – al weiger ik om paddenstoelen te eten.. πŸ˜‰ Oftewel: liever niet!

  Ik volg je op instagram en twitter πŸ™‚

 4. Ik denk dat ik het genade jaar niet zou overleven door mijn lichamelijke handicap.

  Ik ben al heel instabiel op een stevige ondergrond laat staan in een bos vol modder, wortels die uit de grond stekenπŸ˜‚.

  Mocht ik geen lichamelijke beperking hebben zou ik het misschien wel overleven! Ik ben erg avontuurlijk en een strijder.

  Ik volg je op insta en Facebook

 5. Ik zou het genadejaar denk ik niet overleven. Ben niet zo goed in overleven denk ik en kan ook niet zo lang van huis zijn. Ik volg je op Instagram!

 6. Ik weet niet of ik het zou overleven en ik romantiseer het nu vast, maar me terugtrekken in de wildernis zonder de (soms) hedendaagse hectiek lijkt me wel wat. Back to basic! πŸ‘ŒπŸ»

  Ik volg je btw via fb.

 7. Ik zou direct zeggen dat overleef ik wel, maar het leven geeft je soms zware beproevingen. Toch zou ik in elk geval mijn alles geven om het op zijn minst te proberen.

 8. Iedereen bedankt voor het meedoen van deze winactie. De winnaar heeft een mailtje ontvangen! Graag binnen 48 uur reageren, anders maak ik iemand anders gelukkig met Het schaduwjaar. (ps. Check je spam, want het kan voorkomen dat het mailtje daarin is beland)

Geef een reactie