Hallo lieve lezers,

Vandaag exact één jaar geleden ben ik begonnen met mijn blog. Dit moet natuurlijk gevierd worden. Daarom geef ik De kleuren van magie weg!

Het afgelopen jaar heeft mij veel gebracht en kan daardoor niet worden vergeten! Jullie lezers zijn daar een belangrijk onderdeel van, daarom wil ik iedereen bedanken voor het bezoeken van mijn blog! En als cadeau kan één van jullie kans maken op dit boek.

Waar gaat De kleuren van magie over:

De meeste mensen kennen maar één Londen. Wat bijna niemand weet, is dat er vier verschillende Londens zijn. Grijs Londen: vies, saai en zonder magie. Rood Londen, waar magie wordt vereerd en de Maresh-dynastie heerst over een welvarend rijk. Wit Londen, waar men vecht om controle over de magie. En ooit was er Zwart Londen - maar daar heeft niemand het meer over.
Kell is een zeldzame magiër die tussen de verschillende versies van Londen kan reizen. Als hij in Grijs Londen zakkenroller Lila ontmoet, is dat het begin van een avontuur dat ze naar alle uithoeken van de stad brengt. Maar gevaarlijke magie ligt op de loer en het verraad achtervolgt hen. Om alle werelden te kunnen redden moeten Kell en Lila in de eerste plaats in leven zien te blijven, en dat lijkt lastiger dan gedacht.

Wat moet je doen om kans te maken op De kleuren van magie?

  • Like Eline.Books op Facebook
  • Vertel in een reactie wat jij zou doen wanneer je magie zou bevatten.
  • Extra kans als je het bericht liket/deelt/iemand tagt!

De winactie loopt tot 11 juli 23.59. Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt door middel van een persoonlijk bericht. [DE WINNAAR HEEFT EEN BERICHT ONTVANGEN!]

Veel succes!