Update #7 Leesdoelen

Update #7 Leesdoelen

Begin 2019 heb ik diverse leesdoelen opgesteld. Maar hoe staat het daar nu mee? Lees het hieronder!

Dit jaar heb ik in totaal vier leesdoelen opgesteld. Hieronder worden ze kort toegelicht, maar wil je uitgebreid mijn leesdoelen lezen? Klik dan op de link hiernaast → Leesdoelen 2019. Tevens vertel ik hoe ver ik in juli met mijn leesdoelen ben gevorderd.

Leesdoelen kort + update:

Leesdoel 1: 75 boeken lezen! Dit betekent dat ik ongeveer iedere maand 6,75 boeken moet lezen. Uiteindelijk heb ik in juli 10 boeken gelezen. Wat het totaal brengt op 58 gelezen boeken dit jaar!

Leesdoel 2: 20 boeken lezen geschreven door Nederlandse/Belgische auteurs! Uiteindelijk heb ik in juli 4 boeken gelezen, geschreven door Nederlandse/Belgische auteurs. Dit zet het totaal op 17 gelezen boeken (van Nederlandse/Belgische auteurs).

Leesdoel 3: Harry Potter boeken lezen! In juli heb ik een Harry Potter boek gelezen. Wat betekent dat ik ondertussen alweer de eerste vier delen uit de serie heb gelezen!

Leesdoel 4: Alle boeken lezen van auteurs die naar Yalfest komen! → Behaald!


Al met al heb ik met alle leesdoelen progressie geboekt en leesdoel 4 is zelfs behaald. Voor de overige leesdoelen heb ik nog een aantal maanden om ze te behalen. Hoe gaat het met jullie leesdoelen?

Geef een reactie