Update #5 Leesdoelen

Update #5 Leesdoelen

Begin 2019 heb ik diverse lees-doelen opgesteld. Maar hoe staat het daar nu mee? Lees het hieronder!

Dit jaar heb ik in totaal vier leesdoelen opgesteld. Hieronder worden ze kort toegelicht, maar wil je uitgebreid mijn leesdoelen lezen? Klik dan op de link hiernaast → Leesdoelen 2019. Tevens vertel ik hoe ver ik in mei met mijn leesdoelen ben gevorderd.

Leesdoelen kort + update:

Leesdoel 1: 75 boeken lezen! Dit betekent dat ik ongeveer iedere maand 6,75 boeken moet lezen. Uiteindelijk heb ik in mei negen boeken gelezen. Wat betekent dat ik weer een aantal boeken verder ben uitgelopen op mijn leesdoel.

Leesdoel 2: 20 boeken lezen geschreven door Nederlandse auteurs! Uiteindelijk heb ik in mei twee boeken gelezen, geschreven door Nederlandse auteurs. Dit zet het totaal op acht gelezen boeken (van Nederlandse auteurs).

Leesdoel 3: Harry Potter boeken lezen! De eerste maanden van het jaar ging dit uitstekend, en in mei heb ik het derde boek uit de serie uitgelezen.

Leesdoel 4: Alle boeken lezen van auteurs die naar Yalfest komen! dit leesdoel heb ik in april bereikt.


Al met al heb ik met alle leesdoelen progressie geboekt en leesdoel 4 is zelfs behaald. Voor de overige leesdoelen heb ik nog een aantal maanden om ze te behalen. Hoe gaat het met jullie leesdoelen?

Geef een reactie