Leesdoelen 2020

Leesdoelen 2020

Een nieuw jaar betekent ook weer nieuwe leesdoelen! Afgelopen jaar heb ik een top jaar gehad qua lezen. Daarnaast ben ik erg gegroeid met mijn boekenblog en deze lijn wil ik dan ook graag gaan voortzetten.

Vorig jaar heb ik voor het eerst meerdere leesdoelen opgesteld. Dit beviel mijn erg goed, waardoor ik ook in 2020 een aantal leesdoelen ga opstellen. Hieronder ga ik ze bespreken.


Leesdoelen:

Leesdoel 1: Mijn eerste leesdoel is uiteraard het aantal boeken dat ik in 2020 wil gaan lezen. Afgelopen jaar heb ik mijn doel op 75 boeken gezet en deze heb ik ruim verbroken. Maar omdat ik weet dat het dit jaar waarschijnlijk qua studie veel minder tijd zou hebben om te lezen, blijft mijn doel ook dit jaar op 75 boeken staat. Want je moet wel plezier houden in het lezen!

Leesdoel 2: Wederom wil ik dit jaar weer veel boeken lezen van Nederlandse/Belgische auteurs. In totaal wil ik dit jaar 25 boeken van Nederlandse/Belgische auteurs lezen. Want Nederlandse/Belgische auteurs verdienen net zoveel aandacht als iedere andere auteur!!

Leesdoel 3: Het afgelopen jaar heb ik vooral veel Young Adult of Fantasy boeken gelezen. Hierdoor wil ik dit jaar meer Thrillers gaan lezen. Hierbij wordt mijn doel om minstens 25 thrillers te gaan lezen!

Leesdoel 4: Mijn laatste doel is dat ik diverse series wil gaan uitlezen. Afgelopen jaar ben ik diverse series begonnen, waarvan ook al alle delen zijn uitgegeven. Hierdoor is mijn doel om minstens 10 series uit te lezen.


Wederom ga ik net zoals het afgelopen jaar een maandelijkse update geven over mijn vorderingen betreffende mijn leesdoelen. Hierdoor hoop ik om mijn leesdoelen in mijn achterhoofd te houden en natuurlijk hoop ik dat ze ga volbrengen! Hebben jullie nog leesdoelen opgesteld voor 2020?

12 gedachten over “Leesdoelen 2020

Geef een reactie