Unboxing – Celebrate Books Royals #2

Unboxing – Celebrate Books Royals #2

Deze maand ontving ik de allerlaatste boekenbox van Celebrate Books. Helaas stoppen ze met boekenboxen, maar ze gaan door met het verkopen van goodies. De laatste maanden zaten er goede maar ook minder goede boxen tussen. Deze laatste box heeft veel leuke maar ook wat mindere items. Hieronder zal ik ze benoemen.

Unboxing Celebratebooks

Als eerste zitten er twee boekenleggers is. De boekenlegger van Rhysand is geweldig! Hij is mooi getekend en ook herkenbaar. In de vorige box zaten ook boekenleggers van De Selectie, maar deze zat daar niet in. Nu heb ik dus alle boekenleggers van de De Selectie. De sokken had ik al eerder gezien, maar had ze zelf nooit gekocht. Persoonlijk vind ik ze erg leuk en ga ze in de winter sowieso wel dragen. Als laatste de notitieblok. Veel mensen zullen wel zeggen dat het al de zoveelste is. Daar kan ik mij aan vastklampen. Maar daarnaast zijn notitieblokken haast ook nooit weg en gebruik ik ze nog best vaak.

Unboxing Celebratebooks Deel1

Ook zit er in deze box de 10e set van de kwartetten. Helaas kwam ik erachter dat er elf kwartet setten zijn. Dus als je hem compleet wilt hebben, ben je verplicht om nog een set te kopen. Daarnaast zit er reclame in voor De Vrouwe van Myrdin. Ben zeer benieuwd naar dit boek. Er bevindt zich ook een mok in de box. Deze is zeer mooi ontworpen. Hij past mooi bij de rest van de mokken collectie.

Unboxing Celebratebooks Deel2

De laatste goodie is een book jar. Die ga ik zeker gebruiken. Momenteel groeit mijn TBR-stapel zo hard, dat het niet meer in één book jar zal gaan passen. Een van de grootste minpunten van deze box is de quotekaart. Hier staat een hele grote fout op. Dit is erg jammer, omdat ik daardoor deze quotekaart niet meer ga gebruiken.

Na wat speurwerk was ik er al achter welk boek in deze box zat. Zelf ben ik zeer benieuwd naar het verhaal. Ook omdat de cover zo mooi is!

Unboxing Celebratebooks Deel3

Over het algemeen is dit een van de leukste boxen van de afgelopen paar maanden. De meeste items gaan goed gebruikt worden. Celebrate Books bedankt voor alle boxen die ik mocht ontvangen!

2 gedachten over “Unboxing – Celebrate Books Royals #2

Geef een reactie