Unboxing – Celebrate Books Royals #1

Unboxing – Celebrate Books Royals #1

Onlangs ontving ik Royals #1 van Celebrate Books. Vol spanning zat ik te wachten of ik de gelukkig was van het extra boek. Helaas zat deze er bij mij niet in. Ondanks deze teleurstelling begon ik de rest van de box te bekijken.

Als eerste viel mij het linnen tasje op. Deze ziet er geweldig uit! Daarnaast zat er een boekje Kill Your Darlings in. Snel door het boekje gebladerd, kwam ik tot conclusie dat dit niet echt een boekje voor mij is.

Celebrate Books Royals #1 4.jpg

De kwartet zit er zoals gewoonlijk weer super uit. Op de fanart staat Dorian uit Throne of Glass. Helaas heb ik deze serie nog niet gelezen (staat nog op mijn tbr). Ook zit er een boekenlegger van Throne of Glass in. Als laatste konden natuurlijk de Selectie-boekenleggers ook niet ontbreken (deze heb ik ook nog niet gelezen).

Celebrate Books Royals #1 3.jpg

Wat mij deze box vooral omging, was het boek. Het boek Royals geschreven door Rachel Hawkins. Ik ben zeer benieuwd naar dit boek.

Celebrate Books Royals #1 2

Overal het algemeen zaten er leuke items in de box. Persoonlijk vond ik deze box iets minder dan de andere. Ben wel benieuwd naar de laatste box Royals #2 van Celebrate Books. Vind het wel jammer dat jullie stoppen!

Geef een reactie